tilbud

Hotell Ibiza

Har du lyst til å sove godt og bli vertet opp? Ta inn på et hotell i Ibiza med TravelBird, og våkne opp uthvilt hver morgen!
Se mer:

Book hotell i Ibiza og la deg forføre av det morsomme nattelivet, varme klimaet, og langstrakte strendene.

Vi nordmenn har jo alltid hatt litt mangel på sol, og det er nettopp derfor Ibiza en fantastisk destinasjon! Ibiza er et cosmopolitan av et strandparadis, tusenvis av festglade mennesker fra hele verden kommer hit hele året men spesielt om sommeren, og du vil også finne DJs av verdens beste kaliber, med navn som David Guetta og Armin van Buuren. Men det er mye mer til denne spanske øya enn bare festing, her vil du nemlig også finne store hippie markeder hvor du kan kjøpe alt mellom himmel og jord. Du vil også kunne finne noen helt fantastiske strender hvor du kan slappe av og nyte denne flotte atmosfæren og utsikten over havet.

Om du så ønsker en romantisk ferie med partneren din, en avkoblende familieferie på idylliske strender, eller en ferie med festing natten lang sammen med dine beste venner, du vil finne et paradis av muligheter om du booker et hotell i Ibiza. Det er også en øy som byr på fantastisk natur, og rundt om på øya finner du naturelskere i form av syklister og turgåere. Ibiza har nemlig flotte fjellandskap, forbløffende, frodige skoger, og turkise bukter som brytes av majestetiske klipper, og i dette landskapet finner du et veldig mangfold av dyrearter og plantearter. Denne natur-skjønnheten av en øy ble allerede i 1999 erklært som et UNESCO verdensarvsted. Og hvis det er UNESCO verdensarvsteder du er på utkikk etter kan Kina være en flott sted med hele 12 stykker.

Prøv ut Ibizas kulinariske opplevelser.

La deg forføre av alle de fantastiske rettene denne baleariske øya har å by på.

Ikke bare kan denne øya by på et strandparadis uten sidestykke, men om du booker hotell i Ibiza vil du også kunne finne en hel rekke fantastiske restauranter som byr på all slags herlige retter. Hvis du er en fan av det spanske kjøkkenet er dette en veldig god start på din reise gjennom Ibizas kjøkken. Her vil du nemlig finne spesialiteter som tapas, paella, Sofrit pages, og mye mer! Hvis du vil smake på en av de lokale drinkene kan vi anbefale den lokale, og robuste vinen Vi Pages, eller kanskje den fruktige Granizados som lages av lokaldyrket frukt.

Stikkordet når det kommer til mat, mens du bor på hotell i Ibiza er sjømat. Hvis du vil gi deg selv en skikkelig velgjørende opplevelse vil vi anbefale at du fokuserer på sjømat, og de lokale rettene sådan. Hvis du er med en gruppe kan vi anbefale å dele et stort fat paella som byr på en overflod av havets delikatesser, ellers er Bullit de Peix en deilig lapskaus som vil gi deg smaken på mange forskjellige typer fisk. To veldig gode opsjoner om du ønsker å smake på sjømaten. De litt mer vågale kan kanskje prøve seg på Calamars a la bruta, som rett og slett er blekksprut tilberedt i sitt eget blekk! For de som foretrekker vegetar kan kanskje Arros amb finne carabassa også kjent som ris med gresskar friste? Som du kanskje skjønner byr denne øya på et “middelhav” av muligheter når det kommer til gastronomiske herligheter. Prøv også øyas lokale pølser Sobrasade og Butifarra. Skulle denne Spansk-inspirerte gastronomien falle i smak kan vi foreslå Spania som et potensielt reisemål.

Utforsk Ibizas mange severdigheter inkludert den fortreffelige hovedstaden.

I Ibiza Town vil du finne en by med et svært kreativt navn som kun overgås av dens kultur og historie.

På Ibiza finner du naturligvis noen av de beste stedene å feste i hele verden, det er også et veldig populært sted for kjendiser, så om du skulle være interessert i få et glimt av din favoritt kjendis kan Ibiza kanskje være stedet. Men om Ibizas festing og mengde av kjendiser ikke er det som trekker deg, kan øya by på en hel mengde av forskjellige severdigheter, aktiviteter, og spennende kultur. Et flott sted å starte kan for eksempel være Ibiza Town, også kjent som Eivissa og oppkalt etter guden Ebusim. Den ble bygget allerede i år 7. f.kr. og er en by med en rik historie og et mangfold av kulturopplevelser. Definitivt dra en tur inn i Ibiza Towns gamleby, Dalt Vila. Dette er en av de mest sjarmerende gamlebyene i verden og er også på UNESCOs verdensarvliste. I denne gamle byen vil du finne et mylder av interessante stopp, alt fra eldgamle severdigheter, antikvariat med rikdommer av suvenirer, til de koseligste restauranter. La deg selv miste følelsen av tid og sted i gamlebyens trange gater før du tar turen til Dalt Vilas top severdigheter, nemlig de middelalderske Catedral de Evissa, og Castell de Evissa. Med en majestetisk gotisk stil, er katedralen det som dominerer torget i Dalt Vila. I gamlebyen vil du finne en rekke gamle bygg som får hele Dalt Vila til å virke som et museum i seg selv, men det er festningen i gamlebyen som tar den spanske kaken, med sin forhøyede beliggenhet og storslåtthet vil det være et av de mer pittoreske stedene byen har å by på. Uansett er de to storslåtte bygningene definitivt verdt et besøk for å virkelig suge til seg så mye av den rike kulturen som denne fortreffelige byen har å tilby.

Utenfor Ibiza Towns grenser, hvis du ferdes til Es Canar vil du kunne besøke det kjente hippiemarkedet på Ibiza. Punta Arabi hippiemarked har et fantastisk mangfold av forskjellige antikviteter og du er garantert å kunne finne den perfekte suveniren. Hvis du skulle finne deg selv i den usannsynlige situasjonen å komme tomhendt fra Punta Arabis marked, kan du alltids dra litt videre nord for Es Canar til Las Dalias med nok et travelt hippiemarked, her vil du også kunne finne konserter hver søndag. Hvis det er basarer og markeder som er din greie er også Marokko et veldig trivelig sted. Prøv også å få med deg El Dedo de Dios, også kjent som Finger of God. Dette er en stein med en form som passer godt til navnet, og du vil kunne finne den i Benirras. Etter å sett denne karakteristiske steinen vil du ha gode muligheter til å sjekke ut de flotte strendene i området. Ibiza er også proppfull av sjarmerende landsbyer, som for eksempel Santa Gertrudis de Fruitera. Denne edelstenen av en by finner du i midten av øya, og den har en veldig tradisjonell og avslappende atmosfære. Mot den sørlige delen av øya finner du Es Cubells som med sine praktfulle utsiktspunkt og sin gamle kirke fra 1864 er denne bittelille landsbyen et koselig sted for alle som er så heldige å finne seg selv på hotell i Ibiza.

Strendene og den storslåtte naturen.

Ibizas kanskje beste kvalitet er strendene som virkelig står i verdensklasse.

Ibiza slutter sent å imponere, og rundt omkring på øya vil du finne et bredt spekter av oppsiktsvekkende strender. Øya har faktisk så mange strender at du kan finne en strand for alle slags interesser. Cala Xarraca er for eksempel veldig populær for deg som ønsker å ta noen flotte bilder eller snorkle. Her vil du finne en av de mest pittoreske strendene øya har å by på, med krystallklart vann som egner seg svært godt for snorkling, og naturligvis alle andre vannaktiviteter du kunne ønske å bedrive.

Om du har mulighet under oppholdet på hotell i Ibiza bør du absolutt dra til den fabelaktige ubebodde øya Formentera. Her vil du finne noe som kan ligne på fantasi. Det er helt nord på Ibiza at du finner de fantastiske hvite strendene på Formentera. Så nøl ikke med å ta en tur for å oppleve fantasi i virkelighet! Maldivene er også hjem til de mest pittoreske strender.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret