13 tilbud

Hotell Italia

Hjemlandet til pizza, pasta og prosecco. Book hotell Italia med TravelBird, og besøk dette vakre landet med utsøkte byer, flott arkitektur, og nydelige strender.
Se mer:
Valgte filtere:
13 tilbud
Filtre Tilbakestill

Et eventyrlig land som ikke ligger langt fra Norge hvis man ønsker å rømme litt fra hverdagen. Italia er absolutt mer enn bare sol og bading.

Italia er godt kjent for oss nordmenn, og vi elsker å feriere i denne perlen av et søreuropeisk land. Landet har sin plassering i Middelhavsregionen i det sørlige Europa, og grenser til andre store land som Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia. Du kan derfor også booke hotell Ljubljana, og reise til Slovenias praktfulle hovedstad. Det er også en av de opprinnelige medlemsstatene i det som nå er den europeiske union, og er medlem i De forente nasjoner, NATO og g8. Ikke nok med det er det også en kjent idrettsnasjon, spesielt fordi Italia har et veldig variert klima og hevder seg derfor høyt i både vinter- og sommersport. Er du en fotballentusiast bør du virkelig booke hotell Italia. Det er nemlig den aller største idretten, og de har vunnet VM i fotball fire ganger, og italienske lag har vunnet UEFA Champions League hele 12 ganger. Ikke nok med det så er de også kjent for å ha noen av de mest kjente kunstnerne i verden; som Leonardo da Vinci, Michelangelo og Sandro Botticelli, og store matematikere som Galileo Galilei, Girolamo Cardano og Luca Pacioli. Italia består også av Appenninerhalvøya, og de to hovedøyene Sicilia og Sardinia. Klimaet er i tillegg svært variert, og det er avhengig av hvor i Italia man befinner seg, hvor det varierer både når det gjelder temperaturer, soldager og nedbør. Landet har et innbyggertall på omtrent 60 millioner, og er derfor det mest folkerike landet i Europa. De har også relativt små minoritetsgrupper når det gjelder alt fra etnisitet, religiøsitet til språk, og kan nok være mye fordi landet er veldig langt og stort geografisk. Det snakkes også mange språk i Italia, hvor hovedspråket er romansk, og det er også rikt på dialekter. I noen regioner snakkes det flere selvstendig språk som til og med er er godkjent av UNESCO som helt egne språk. Så kanskje du er så heldig at du kan lære deg noen nye ord og ordtrykk hvis du booker hotell Italia.

Alt fra historiske severdigheter, vakre strender, til god mat og drikke er hva Italia kan by på.

En ferie som kan gi deg opplevelser du sent vil glemme.

Først og fremst er hovedstaden Roma virkelig en by man bør besøke og oppleve hvis du booker hotell Italia. Dette er en by man må oppleve en gang i livet, og det er nok på de aller flestes bucketlist. Her får du det beste av det Italia kan by på som kultur, historie, mat og utsøkte, romantiske omgivelser. Den perfekte destinasjonen hvis du ønsker å reise på en ordentlig kjærestetur med din andre halvdel. Steder du absolutt bør besøke her er Colosseum, Pantheon og Piazza Navona, som er attraksjoner du ikke kan gå glipp av når du booker hotell Italia. I et studie utført av TravelBird hvor de kåret de mest instagrammede turistattraksjonene kom Colosseum i Roma på 19 plass. Videre bør du få med deg spansketrappen og Villa Borghese, Trevi og Campo de’Fiori. Vatikanstaten ligger også midt i hjertet av Roma, og er verdens minste stat, og her finner du også den vakre Peterskirken. Du bør også få med deg motebyen Milano, som er en eksklusiv by med alt du kan tenke deg av magisk kultur og kunst. Her bør du ta turen innom Milanodomen i Piazza Duomo, som er dekorert med vakre skulpturer. Galleria Vittorio Emanuele, er også verdt et besøk, og har flere eksklusive butikker og kafeteriaer. Verdens mest kjente Opera, La Scala, ligger også i Milano, og er et sted du virkelig ikke kan gå glipp av på din ferie i Italia. Drømmer du om vakre kanaler og ordentlig italiensk, romantisk stemning? Da bør du også ta deg tid til å oppdage vakre Venezia. Her kan du hoppe på en gondol, og seile langs de utsøkte kanalen, med arkitektur som gir deg en opplevelse utenom det vanlige. Markusplassen er den mest kjente plassen i Venezia, hvor du finner både gode restauranter og eksklusive butikker. Ikke nok med det har Italia også Firenze, som regnes som renessansens fødeby, og er også Italias kulturhovedstad. Her finner du i tillegg den fjerde største Katedralen i verden; Santa Maria del Fiore. Du bør også ta en tur inn på Uffizi Galleriet, hvor du kan oppleve store kunstnere som Da Vinci, Michelangelo og Rubens. Det er et bredt tilbud av godt håndverk som lær, jern, gull og sølvsmykker, hvis du ønsker å ta med deg en skjult skatt hjem til Norge.

En øy, eller en soldestinasjon som passer til folk i alle aldre.

Landet hvor mat og drikke er tatt opp til et helt nytt nivå; hvem elsker ikke pizza og pasta?

Er det badeferie du ønsker er det virkelig ikke lite å velge i av forskjellige byer som har strender, sol og herlig, forfriskende vann. Sicilia er en fantastisk Middelhavsøy som ligger rett utenfor Italias sydkyst, hvor det er severdigheter og strender til enhver smak. Ikke nok med nydelige strender, er det også olivenlunder med høye fjell, vingårder og pittoreske landsbyer. Ønsker du å oppleve et ordentlig avslappende strandliv er Sardinia den perfekte destinasjonen for deg. Denne øyen ligger vest for Sardinia, og har alt fra sol, bading til kritthvite strender. Videre Toscana er fantastisk destinasjon, med vakre lavendel- og solsikkeåkre, og sommervarme store deler av året. Her kan du finne alt fra kultur, vin, mat, villmark, landsbygder, fjell, til magiske strender langs kysten. Virkelig en destinasjon du ikke kan gå glipp av når du booker hotell Italia. Napoli og Pisa er også byer du absolutt må oppleve. I Napoli kan du oppleve både historie og kultur, og byen er absolutt en av Italias mest idylliske. Og hvem har ikke hørt om det skjeve tårnet i Pisa? Her kan du virkelig få årets selfie eller familiebilde, som forhåpentligvis vil redde årets julekort.

Når det kommer til mat og drikke er Italia virkelig kjent for et fantastisk kjøkken, og dette er kanskje blant nordmenns favorittmat. Italienerne er ekstremt stolte av maten sin, og skal man nyte et ekstra godt måltid med familie og venner skal det også være et glass vin til. Når det kommer til forskjellige regioner i Italia, er det noen områder som utmerker seg. I nord går det mest i kalv, risotto og kraftige sauser, men på Sicilia går det mye i grønt, sjømat og magrere kjøtt. Pizza og pasta er det romerske kjøkkens spesialitet, og er ofte kanskje det som går igjen som den absolutte favoritten. I sør er det mye svinekjøtt og pølser, ofte med den sterke chilitypen petroncini til. I tillegg er italiensk vin også veldig kjent, og det finnes massevis med vingårder hvor du kan få smake og kjøpe med deg noen av de mest populære og utsøkte vintypene. Det er også viktig å nevne krydder og urter som er spesielt populært hvis du booker hotell Italia, hvor basilikum, oregano, timian, salvie og koriander er de mest brukte. Hvis du er på ferie i Italia er det ikke langt hvis du ønsker å reise til Paris, og Frankrike.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret