1 tilbud

Hotell Mexico

Har du lyst til å sove godt og bli vertet opp? Ta inn på et hotell i Mexico med TravelBird, og våkne opp uthvilt hver morgen!
Se mer:
Valgte filtere:
1 tilbud
Filtre Tilbakestill

Book hotell i Mexico med TravelBird og bli med til et paradis av hvite strender, vakker natur, og gjestfrie og imøtekommende folk.

Velkommen til Mexico! Tacoens hjemland, her vil du finne et folk som er stolte over landet sitt og som er fantastiske verter for de som velger å besøke dette mangfoldige landet. Du vil sannsynligvis sette pris på å bli omtalt som senor eller senora, og savne den vennlighet du får i dette varme miljø når du omsider må tilbake til Norge. Mexico er hjem til en fantastisk spennende kulturhistorie med imponerende arkeologiske bygninger som Teotihuacan, også kjent som Sol Pyramiden, og mayatemplene i Palenque. Dette er historiske bygg som er veldig unike og ikke i nærheten av noe du vil kunne se i Europa, kanskje med unntak av antikkens greske arkitektur som du finner om du reiser til Hellas.

Omgitt av Stillehavet, Mexicogulfen, og det Karibiske hav, er kystlinjene varierte, men fantastiske og perfekt for deg som setter pris på sol og varmt klima. Mexicos slående natur har også en imponerende variasjon, du vil nemlig kunne finne storslåtte fjell og vulkaner. Mexico er faktisk hjem til så mange som 3000 vulkaner, men heldigvis er bare 14 av de fortsatt aktive. Den mest aktive og nest største fjelltoppen i Mexico er kjent som popocatépetl, denne massive vulkanen strekker seg hele 5426 meter opp og har hatt så mye som 15 store utbrudd siden de Spanske ankom i 1519. I Mexico vil du også finne hele 33 plasser på UNESCOs verdensarvliste, hvor 28 er kulturelle plasser og 5 er naturlige. Det betyr at du har mye å bryne deg på hvis du booker hotell i Mexico!

Hjem til artister som Diego Rivera og Frida Kahlo har ikke bare Mexico en fantastisk fascinerende historie med aztekerne og den spanske kolonial perioden, men Mexico er også hjem til flott og imponerende kunst som huses av museer og gallerier i verdensklasse. Du vil også kunne oppleve mye av den spennende gatekunsten, spesielt om du besøker Mexico City.

De vakreste strender.

Mexico kan by på tropiske miljøer og strender i toppklasse.

Du har kanskje allerede hørt om steder som Cancun, Playa Del Carmen, og til og med Tulum? Men det du kanskje ikke visste er at ifølge mange rankinger er strendene du finner i Mexico de vakreste i hele verden. Slik at når du bor på hotell i Mexico bør du sørge for å få med deg noen av de palme-kledde strendene som faktisk er i toppen av verdensklassen. I Tulum vil du også kunne finne Mayatempler, korallrev, og huler du kan dykke i, slik at det er mer enn nok av aktiviteter, ved siden av bare det å nyte de flotte strendene. Playa Del Carmen og Cancun befinner seg på den karibiske kysten og tiltrekker seg hvert år strand elskere fra hele verden. Enten du vil slappe av på stranden, snorkle eller dykke, eller nyte en cocktail på en av de mange strandfestene, vil du garantert ha en unik opplevelse og fantastiske bilder å vise til. Lignende strandparadis kan du også finne på ferie i Maldivene.

Ikke bare finner du vidunderlige strandlandskap i Mexico men du vil også kunne finne en enestående natur. Copper Canyon er et veldig flott område i hjertet av Sierra Tarahumara i Chihuahua. Kobberfargen til dalene er opphavet til navnet på den storslåtte dalen. Mexicos landskap er svært unikt, men kanskje mest unikt av alt er bassengene av underjordisk vann som dukker opp som resultat av synkende hull og danner dermed det som er kjent som cenoter. Mexico har faktisk hele 3000 av disse cenotene strødd utover hele Yucatan halvøya. Du kan snorkle og bade i disse turkisblå bassengene, men vær forberedt på å måtte klatre litt! Husk også å benytte deg av eksotiske bademuligheter langs kysten hvor du kan utforske Mexicos undersjøiske verden og dykke med havskilpadder og hvalhaier! Hvor mange grunner trenger du for å booke ditt hotell i Mexico med TravelBird?

Mexico - et land med en rik kulturhistorie og mangfoldig natur.

Hvorfor ikke benytte muligheten til se landets fantastiske templer pakket inn i en enestående natur.

Mens du bor på hotell i Mexico vil du ha muligheten til å utforske eldgamle byer fra aztekerne, spanske kolonial-byer, og det travle metropol som er Mexico City, er du garantert å finne noe i Mexico som vil sjarmere. I Mexico City vil du finne et cosmopolitan som har det travelt, du vil mest sannsynlig finne at byen ikke er like fargerik og sjarmerende som mange av de mindre byene i Mexico, men allikevel er det absolutt verdt å besøke denne flotte hovedstaden. Med severdigheter som Basilica de Guadalupe, som er en fantastisk og unik kirke inne i Mexico Citys forstad. Men det viktigste å få med seg er kanskje Museo Nacional de Antropologia, her finner du en overflod av kulturhistorie som for de fleste krever mer enn et besøk for å få meg seg. Bygget har også en unik rektangulær hage som er omringet av visnings haller. Hvis du heller vil oppleve denne kulturhistorien i person bør du besøke Chichén Itzá som er det mest kjente og best restaurerte av Yucatans mayatempler. På grunn av den enorme berømmelsen plassen har, er det umulig å unngå store folkemengder, Chichén Itzá er tross en av verdens syv nye underverker. Et tips fra oss er å prøve å besøke området tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen for å unngå de store folkemassene. Et av de mange stedene som er på UNESCOs verdensarvliste er Guanajuato CIty, som er hovedstaden i fylket med samme navn. Tidligere drev byen med sølvgruvedrift, nå er det en universitetsby og med liv spesielt i oktober på grunn av Festival Internacional Cervantino. Ellers har byen mange flotte bygninger som eksemplifiserer arkitektur i barokkstil og neoklassisk. I Guanajuato vil du ha muligheten til å besøke familiehjemmet til Diego Rivera som nå fungerer som et museum. Som fødestedet til Mariachi musikk og Tequila er Guadalajara også veldig viktig å få med seg mens du bor på hotell i Mexico. Hvis atmosfæren i disse byene gir mersmak kan vi anbefale å dra på reise til Spania!

Mexicansk mat - noe annet enn norsk tacofredag

La deg imponere av det verdenskjente kjøkkenet og forbered deg på et overraskende mangfold av deilige retter.

Uansett hvor du befinner deg i Mexico vil du merke at de lokale vet å kose seg når det kommer til mat. Med kjente og kjære retter som burrito, enchilada, taco, og quesadillas, er Mexicansk mat å finne over hele verden, og selv om fredagstacoen har en spesiell plass i våre norske hjertet, vil du merke at den autentiske Mexicanske maten er i en helt annen liga. Med sitt mangfold av lukter, farger, og smaker, kan det Mexicanske kjøkkenet få norske kjøttkaker i brunsaus til å se nokså tamt ut, men fortvil ikke! Du vil kunne tilegne deg masse matkunnskap og inspirasjon mens du bor på hotell i Mexico og prøver ut de deiligste rettene landet har å by på. Den Mexicanske maten henter inspirasjon fra både urfolkets mat, men også det spanske og europeiske kjøkken. Mange av de viktigste ingrediensene er mais, bønner, kjøtt, ost, grønnsaker, mild chili, og frukt. Hvis du er en skikkelig mat entusiast kan vi anbefale å ta en tur til Frankrike.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret