3 tilbud

Hotell New York

Frihetsgudinnen eller teater på Broadway? Her finner du alt. La TravelBird hjelpe deg å finne det beste hotell New York for deg og dine behov som reisende.
Se mer:
Valgte filtere:
3 tilbud
Filtre Tilbakestill

Over 60 millioner besøkte den velkjente metropolen. Lyst til å bli en av dem?

Du står ved en glassvegg og ser ut mot den yrende metropolen. Lydisolasjonen i verdensklasse sørger for at kaoset utenfor ikke forstyrrer nattesøvnen. Velkommen til et opphold på hotell New York.

Hotellindustrien i New York er ikke annet enn enorm. Av alle byene i USA er New York City byen med det tredje største hotellmarkedet, etter Las Vegas og Orlando. Hele 60,3 millioner besøkte byen i 2016, og sørget for godt belegg på 210,000 hotellrommene i metropolen. Antall hoteller er opp mot 700, og byens hotellindustri planlegger å øke antall hotellrom med ytterligere 26,500 innen slutten av 2019. Det er ingen tvil om at hotell New York er populært. Det er også en enorm arbeidsplass, med nærmest 90 000 ansatte som jobber i byens hotellindustrien. Dette innebærer alt fra renholdere og resepsjonister til kokker og bartendere. Tall fra statistikkbyrået Statista viser at et gjennomsnittlig hotellrom i New York gikk for 257 dollar natten, i første kvartal 2017. En rimelig pris å betale for et natt i en av verdens desidert mest interessante storbyer. Her finner du blant annet det høyeste hotellet i Nord-Amerika med hele 378 rom fordelt på utrolige 68 etasjer. Fra topp til tå måler den 229 meter. Slettes ikke en dum måte å få et oversiktsbilde over byen uten å forlate hotellrommet.

Det dyreste hotellrommet i New York, og også i Nord-Amerika, er Ty Warner Penthouse i Four Seasons Hotel. En natt her koster hele 367 000 kroner, og setter deg hele 213 meter over bakkenivå. En privat butler følger selvfølgelig med, en sjåfør til alle døgnets tider, flygel og en seng til over 500 000 kroner på soverommet. Har du lyst til å se på TV? Hotellrommets TV har alle kanaler i verden. Tar du inn på et slikt hotell i New York er det nok fristende å tilbringe hele ferien innenfor hotellets fire vegger. For alle oss andre vil man søke underholdning ute i storbyen.

De fleste av hoteller i New York City, faktisk hele 2/3, ligger på Manhattan. Bydelen ligger på en øy, hvor også de fleste severdighetene i storbyen ligger. De andre områdene gjør det likevel sterkt: Antall hoteller i bydelen har Brooklyn tredoblet seg siden 2006. I tillegg har antall hoteller i bydelen Queens doblet seg på samme tid - her skjer det ting.

New York er blant de mest gjestfrie byene i verden

Times Square er den 8. mest instagrammede turistattraksjonen i verden

Masseturisme har skapt store demonstrasjoner flere steder i verden. Sommeren 2017 florerte det med overskrifter som Frykter full kollaps på Mallorca. - Vi vil gå på en smell Dagbladet juni. For å sette masseturisme ytterligere på dagsorden, og vise hvor viktig det er for TravelBird, gjennomførte vi en undersøkelse for å komme frem til de 100 mest gjestfrie byene i verden. Byene ble bedømt etter kriteriene: - Ekspertvurdering
- Ankomst - Sikkerhet - Lykke - Engelskferdigheter - Tilbøylighet til å huse turister i eget hjem - Byen og innbyggernes turistkapasitet

Rangeringer sier noe om hvor påvirket byene er av masseturisme. Byene på toppen av listen håndterer turistmassene på en bedre måte, og har en lykkeligere lokalbefolkning i et mindre overbefolket samfunn, enn de på bunnen av listen. New York kom på utrolige 18. plass av 100 - litt av en bragd med tanke på hvor enorm landets turistindustri er. Det er godt å vite når du har bestilt ditt hotell New York og venter i spenning på at avreisedatoen skal komme.

Visste du at flere av de mest instagrammede turistattraksjonene ligger i New York? TravelBird gjennomførte nemlig en undersøkelse over de mest instagrammede turistattraksjonene i verden. Vi må ikke lenger ned enn til 8.plass på den 470 punkter lange listen, for å finne den livlige metropolen. Ikke overraskende er det Times Square som er den mest instagrammede turistattrasjonen i New York på en 8.plass. Går vi litt lenger ned på listen finner vi Empire State Building på 20.plass - ikke verst.

New York er med andre ord ikke hvilken som helst storby. Her ligger alle forhold til rette for at du skal få en fantastisk ferie: lokalbefolkningen snakker engelsk, befolkningen er lykkelige og vennlige, reiseeksperter roser byen og transport til og fra flyplassen er godt utbygd. Byen er attpåtil fylt til randen med historiske steder og gater - det er alle skrytebildene på Instagram et bevis på.

Landets største museum ligger midt på Manhattan

Opplev energien i Chinatown.

Kjenn den rene luften og varme lyden av andunger i Central park. Bedre avkobling fra storbyens evigvarende hete finner du ikke! Hele 35 millioner besøker parken årlig, noe som gjør den til den mest besøkte urbane parkene i landet. Parken blir utrolig godt ivaretatt, med et årlig budsjett på 65 millioner dollar. Visste du forresten at det er over 9000 benker i parken? Eller at det er en av de stedene som er mest filmet? Velkjente filmer som The Avengers, Ghostbusters, Breakfast at Tiffany’s og Spider Man 3 har alle flere scener fra Central Park. Videre ble en av de mest besøkte konsertene i historien avholdt i parken. 980 000 flommet til parken under Garth Brooks’ konsert i 1997. Se en av de mange statuene eller ta på skøytene hvis det er sesong for den slags. Ta for eksempel en gå- eller joggetur på morgenkvisten når du har stått opp i ditt Hotell New York. Et par timer i denne parken lader batteriene og gjør deg klar for å utforske byen videre.

En annen sentral attraksjon i storbyen er Metropolitian Museum of Art. Med to millioner faste gjenstander er museet er det største i landet. Litt over 7 millioner besøkte museet i 2016, som gjorde det til det nest mest besøkte kunstmuseet i verden. Her finner du over 5000 år med kunst; alt fra antikkens malerier til Ming-dynastiets kalligrafi til eldgamle egyptiske statuer.

Har du lyst til å besøke statene, men ønsker å se flere steder enn New York? Da er en rundreise USA definitivt noe for deg.

Har du en forkjærlighet for alt asiatisk? Eller bare over gjennomsnittlig glad i asiatisk mat? Da er Chinatown noe for deg. Dette nabolaget har et av de høyeste konsentrasjonene av kinesere på den vestlige halvkule. Her kan du spise autentisk asiatisk mat, kjøpe smykker hentet fra den fjerne østen eller bare nyte det organiserte kaoset. Dersom du liker å ha liv og røre rundt deg burde du legge til opphold på hotell Manhattan her.

Se en forestilling på et av verdens mest anerkjente teater i Broadway

Spis deg mest på en eksklusiv restaurant eller fra en food truck.

Da kan Broadway være et fint sted å tilbringe kvelden. For sesongen 2016-2017 valgte hele 13 millioner å se en forestilling. De 40-broadway teatrene regnes å være blant de beste engelskspråklige teatrene i verden. Her kan du blant annet se Løvenes Konge, Aladdin og School of Rock - The musical.

Sulten etter forestillingen? Ta en tur til Ninja New York. Denne japanske restauranten ser ut som en koselig asiatisk landsby, og lar deg virkelig leve deg inn i maten. Fan av Harry Potter? Da kan Pasta Wiz være noe for deg. Her kan du spise nydelig pasta i en restaurant full av Harry Potter-effekter.

Såkalte food trucks er også populært i New York, og mest sannsynlig er det et par ikke langt unna ditt hotell New York. Food trucks er biler eller vogner som selger mat. The Cinnamon Snail er en populær food truck som lager vegansk mat. Den åpner tidlig, så få deg frokosten din her. Dersom du liker gatemat er en reise til Colombia noe du burde vurdere!

New York er litt av en matby, så uansett hvor du er når sulten treffer som verst vil du være omringet av gode steder å spise. Uansett hvor du velger å bo eller hvilket tidspunkt i året du legger oppholdet på, kommer du til å få en fantastisk tid i New York. Se verdens mest anerkjente musikaler på Broadway eller slapp av i Central Park - valget er ditt. Bestill et New York hotell og opplev alt denne fantastiske storbyen har å by på!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret