31 tilbud

Hotell Spania

Vi nordmenn elsker Spania og alt landet har å by på av sol, strender, historiske byer og god mat. Book Hotell Spania med TravelBird, og ta deg en velfortjent ferie sydover.
Se mer:
Valgte filtere:
31 tilbud
Filtre Tilbakestill

Spania er en favorittdestinasjon, og det er virkelig fortjent. I tillegg til sol og varme, er det nok av byer man kan besøke og utforske i dette magiske, søreuropeiske landet.

På den iberiske halvøy i Sør-Europa finner du feriedestinasjonen Spania. For oss nordmenn er Spania en av de landene vi reiser mest til i løpet av året, og da spesielt om sommeren. I nord grenser landet til Andorra og Frankrike, og sørover Gibraltar og Middelhavet, og vest finner du grensen til Portugal. Med sin plassering ikke langt fra grensen til Nord-Afrika, er det ikke langt hvis du ønsker en Marokko reise. Det offisielle språket er spansk, men i regionene Cateloinia, Galicia og Baskerland er de offisielle språkene katalansk, galisisk og baskisk i tillegg til spansk. Monarkiet Spania er Europas fjerde største land, og fastlandet strekker seg på omtrent 800 kilometer fra nord til sør, og omtrent 1000 kilometer fra landets vestligste til østligste punkt. I følge IMF er Spania EUs femte største økonomi, og ligger også på fjortende plass på verdensbasis. Dette har vært spesielt siden de ble medlem av EU i 1986, hvor landet opplevde en stor økonomisk vekst. Kanariøyene i Atlanterhavet, enklavene Ceuta og Melilla ved Marokko og flere småøyer rundt om i Middelhavet tilhører også Spania. Landets befolkning teller 46,4 millioner, og størsteparten av befolkningen bor i urbane strøk. Når det kommer til klima har den sørlige og østlige delen av landet middelhavsklima, mens kysten i nord har atlantisk klima. Spania har også et rikt planteliv som er svært variert. Dyrelivet i Spania har også noen svære særegne pattedyr kalt spaniagaupen, som er både er fascinerende og vakre dyr. Så hvis du er interessert i dyr og planteliv er det av ting du kan utforske hvis du booker hotell Spania. Det er også en perfekt destinasjon hvis du ønsker en aktiv ferie. Det er ikke bare nordmenn som elsker Spania; landet har hele 58 millioner turister som besøker landet hvert eneste år. Det er spesielt populært å reise hit fordi det er så mye forskjellige ting man kan oppleve i landet, alt fra å ligge på stranden, få nye kultur- og matopplevelser, ta en storbyferie, shoppe, til å bare gå i fjellet og nyte naturen.

Et land med fullt av muligheter både for den eldre garde, og de som er litt yngre.

Solrike byer og en fantastisk kultur som bare venter på å bli oppdaget.

I Spania er det nok av byer og steder du burde ta deg tid til å oppleve. Hovedstaden Madrid er en by som virkelig er verdt et besøk når du booker hotell Spania. Dette er en fantastisk sjarmerende by som er lokalisert midt i Spania, og du har derfor gode muligheter til å reise videre rundt om i landet. Byen er både velregulert og vakker, og alt fra museer, gallerier, parker og kaféer, restauranter til et yrende uteliv. Videre er solkysten i Spania, også kjent som Costa del Sol, en av de mest populære feriedestinasjonen for turister fra hele verden. Costa del Sol strekker seg over 150 kilometer, og er spesielt attraktivt for sitt solrike klima. Langs denne kysten så finner du en rekke populære feriebyer, hvor det er et vakkert landskap, nydelige strender, og spennende mat og kultur. Er du på ferie med barn er det også en rekke fornøyelsesparker, dyreparker, vannparker og badeland man kan bruke dagene sine på. Dette er fordi som kanskje ønsker litt ekstra spenning og underholdning. Området har en gjennomsnittstemperatur på 22 grader, og har derfor Europas aller beste klima. En av de mest populære byene å besøke her er Malaga, som er solkystens hovedstad. Denne byen er spesielt populær fordi byen i tillegg til å ha mye sol og godt vær, er det også svært mange kulturelle og historiske attraksjoner her. Videre er Sevilla og Marbella også svært populære destinasjoner. Sevilla har et historisk sentrum, og det gir deg virkelig følelsen av å reise helt tilbake til middelalderen. Dette er en kulturby, og flere kunstnere og forfattere som er født i Sevilla, og du kan derfor finne deres verk overalt i byen. Hvis du er Sevilla er det heller ikke langt hvis du ønsker en Portugal ferie, og besøke Algarvekysten. Marbella derimot er er en by som ligger mellom Málaga og Gibraltar, ikke langt fra Sierra Blanca. Dette er en populær by for turister verden over, og er derfor en av de aller viktigste byene på Costa del Sol. Her finner du masse flotte strender, hoteller og restauranter. Virkelig et fantastisk reisemål for de som ønsker å slappe av og kose seg, og ikke minst komme i ordentlig feriemodus. Puerto Banús, Torremolinos og Fuengirola er byer som kan tilby flotte strender, et yrende liv og det middelhavsklimaet vi reiser for å oppleve. Det er masse å finne på, og ønsker du gjøre noe annet enn å bare ligge på stranden, er det flere markeder, museer, shoppingsentre eller flott arkitektur du kan nyte i varmen.

Byer med utsøkt arkitektur, men også strender og fantastisk mat.

Spanjolene har også noen av de største fotballagene i verden; så her kan du virkelig få en opplevelse for livet hvis du er en av de fotballfrelste sjelene.

En annen by som er svært populær for turister å besøke er Barcelona. Dette er også Spanias nest største by etter Madrid. Barcelona er et viktig økonomisk sentrum, og er også en av Europas viktigste havnebyer. Barcelona er en veldig fascinerende og enestående by, og her finner du særegne kunstneres verker spredd utover hele byen. Det som også er så flott med denne byen er at du kan både få storbyopplevesen, men det er også mulighet til å få strandferie i samme slengen. Kunst du absolutt bør få med deg Antony Gaudi’s sine verker som Guellparken og Sagrada Familia, som er storbyens kjennetegn. Barcelona er virkelig en destinasjon man må nyte, og du må utnytte alle mulighetene du har der. Spanjolene er kjent for å ha noen av de beste fotballagene i verden, som Barcelona og Real Madrid. Camp Nou er hjemmebanen til Barcelona, og er absolutt en populær turistattraksjon i seg selv. Så hvis du booker hotell Spania, så har du muligheten til å se fotball på verdensnivå, og de aller største stjernene som Messi og Ronaldo. Når det kommer til mat og drikke er Spanjolene kjent for sin tapas og sangria. En av de matrettene som blir spist mest er patatas bravas som er skrelte poteter skåret i terninger og deretter stekt. I tillegg har de paella som er med ingredienser som kylling og sjømat, og gazpacho som er en porsjon med avkjølt suppe laget av knust agurk, hvitløk, løk, pepper og tomat med olivenolje, vann og eddik. Du kan heller ikke gå glipp av den utsøkte chorizoen de har, tortilla Espanola eller Calamari når du booker hotell Spania. Spanjolene er spesielt kjent for sin gode rødvin, selvom de også lager en del hvitvin nordvest i landet. Det er derfor også mange muligheter til å dra til vingårder, og både smake og kjøpe masse god vin som du kan ta med deg hjem til Norge. Det er veldig lettvint å komme booke hotell Spania, og du kan både ta deg en weekendtur eller en lengre ferie der.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret