5 tilbud

Hotell Tyskland

Book hotell Tyskland med TravelBird, og opplev dette landets vakre landskaper, historiske severdigheter, berømte byggverk og fornøyelsesparker.
Se mer:
Valgte filtere:
5 tilbud
Filtre Tilbakestill

Tyskland er en veldig populær destinasjon for turister fra hele verden, og det er et land med mange tilbud når det kommer til ting man kan finne på.

Tyskland har hat en særdeles sentral rolle på det europeiske kontinentet, og er en av de sterkeste økonomiene i verden. Midt i Sentral-Europa finner du Tyskland, en føderasjon som består av 16 delstater, og er et av verdens største industriland. I nord grenser Tyskland mot Nordsjøen, og også en rekke andre Europeiske land som Danmark, Polen, Tsjekkia, Østerrike, Sveits, Belgia, Nederland og Frankrike. Det er derfor ikke langt hvis du ønsker å booke hotell København eller reise til andre europeiske storbyer. Tyskland har over 80 millioner innbyggere, og er et av Europas mest folkerike land, hvis man ser bort fra Russland hvor store deler av landet ligger i Asia. Det offisielle språket er tysk, og dette er også morsmålet til den aller største delen av befolkningen. Landet er også det aller største medlemslandet i EU, hvis man måler i BNP. Det er en føderal republikk og har hele 16 forbundsstater. Ved å være en føderalstat, utformes politikk og store deler av lovverket på to nivåer; det føderale, fellestyske nivået og delstatsnivå. I Tyskland er statsoverhodet forbundspresidenten, og forbundskansleren er regjeringssjefen. Tyskland er også en av Europas ledende kulturnasjoner, og er kjent for å være landet av diktere og tenkere. Du er ikke alene om å booke hotell Tyskland, i løpet av året har de rundt 35 millioner utenlandske turister. Landet er stort, og det er veldig mye forskjellige du kan gjøre. Her kan du oppleve alt fra berømte byggverk, historiske steder, naturlandskaper, sportssteder og fritidsparker. I tillegg har de masse tradisjonsrike begivenheter og arrangementer som absolutt er noe man bør ta seg tid til å utforske. Mange assosierer Tyskland som oftest med Berlin, Rhindalen og Oktoberfest, men dette landet har mye mer de kan tilby. Booker du hotell Tyskland vil du oppleve et temperert klima, og det kan minne litt om været vi har hjemme. En interessant fakta er at en fjerdedel av Tyskland består av skog, og det er derfor et veldig grønt og frodig land.

Hjemlandet til en av verdens mest kjente komponister Beethoven.

Tyskland har mange flotte byer som Hamburg, Berlin, Köln og München.

Først og fremst er Miniatur Wunderland i Hamburg en attraksjon du definitivt bør tilbringe litt tid i. Dette er verdens største modelljernbane, og her har du muligheten til å reise rundt i forskjellige land og kontinenter. Du kan oppleve alt fra USA; de sveitsiske alpene, Skandinavia, og andre utsøkte steder i Tyskland. Ikke nok med det så kan du også se det skjeve tårnet i Pisa, Peterskirken, Roma og flere kjente landemerker i miniatyr. Videre er Hamburg en veldig fin by, og har flere attraksjoner som man burde ta seg tid til å se hvis man booker hotell Tyskland. Denne perlen av en by ligger rett ved elven Elbe, og Hamburger Hafen, som ligger midt i byen, og er den nest største havnen i Europa. I tillegg bør man besøke rådhusplassen, Michel-kirken, St. Pauli, eller ta seg en shoppingrunde i Alster-arkaden. Hamburg ble også kåret som en av de grønneste byene i verden, som er et studie kalt Grønne byer indeks 2018, som ble gjort av TravelBird i 2018. En sommerby uten like!

Videre er hovedstaden Berlin virkelig en by som man må dra innom, og det er faktisk snakk om at Berlin er en av de hippeste byene i verden. Det som er ekstra spesielt med Berlin er at de har to av det meste i byen; Berlin kan nemlig bli sett på som to byer i ett. Dette er nok også fordi Berlin var delt i to i flere kvartaler på slutten av 1900-tallet. Du har også Potsdamer Platz og museumsinsel, som er en museumsøy hvor du har Pergamonmuseet, Altes Museum, Neues Museum Lustgarten, Berliner Dom og Bodemuseum. Berlin er en vakker hovedstad, og det er alltid noe å finne på uansett hvor mange ganger du har vært der. Med sin plassering ved Rhinen, ligger den flott byen Köln. Ikke nok med å være en av de største industribyene i Tyskland, har det også blitt en utpreget mediaby. Her bør du også besøke romanske kirker som St. Severin og St Maria Lyskirchen, rådhuset som er bygget i renessansestil, og Kölnerdom, som er byens mest markante byggverk.

Har du hørt om oktoberfest? Da er München byen du bør tilbringe dette arrangement. Oktoberfest ble arrangert første gangen på 1800-tallet til ære for ekteskapet mellom Bayerns kronprins Ludwig og prinsesse Therese, og er i dag en av verdens største folkefester. Festivalen varer i 16 dager i strekk i oktober, hvor det brygges et eget Oktoberfestøl som bare kan bare produseres av lokale bryggerier. I München bør du også få med deg Marienplatz, som har vært hjertet av München helt siden middelalderen. Videre har du BMW World, hvor du kan besøke BMW-huset og BMW-museet; perfekt hvis du er interessert i biler. Du bør også få med deg St.Peterskirken, Hofbräuhaus, Den Engelske hagen og Hellabrunn Zoo. Ting du faktisk ikke kan gå glipp av når du booker hotell Tyskland, eller er på reise i München. Neu Schwanstein slottet, ble bygget av Ludwig den andre av Bayern, som også blir kalt “eventyrkongen”. Dette slottet ligger i den tyske delstaten Bayern, og ligger bare en liten kjøretur fra München. Dette er en av de mest besøkte destinasjonene blant turister i Europa, og har årlig hele 1,3 millioner besøkende. Dette eventyrslottet er en perfekt destinasjon hvis du er på kjærestetur, spesielt siden omgivelsene er veldig romantiske.

Fotball, øl og bratwurst.

Tyskland er virkelig stedet for turister som liker en avslappende livvstil, og er glad i øl, bratwurst og sauerkraut.

En av verdens aller beste fotballklubber kommer fra Tyskland, og heter Bayern München. Hvis booker hotell Tyskland må du virkelig få med deg en ordentlig, tysk fotballkamp. Det er også massevis av ølhager over hele landet, og en av de mest kjente er den som ligger i München. Dette er Chinesischer Turm, det kinesiske tårn, og har plass til omtrent 7000 mennesker. Her kan du virkelig nyte en god øl i godt selskap. Når det gjelder mat og drikke har Tyskland det man kaller et internasjonalt kjøkken, som på en måte gjenspeiler landets multikulturelle mangfold. Noen av de mest populære tyske matrettene er Schweinebraten mit Knödel, dette er svin som er laget i en mørk ølsaus med poteter ved siden av. Sauerkraut er også svært populært; dette er surkål, og kan minne litt om det vi spiser hjemme i Norge. Tysk mat er som norsk ikke veldig krydret, og de er glad i kjøtt og poteter, og ikke minst øl. Når det kommer til utesteder og barer er også Tyskland den perfekte destinasjonen for reisende som er glad i en god fest. Booker du hotell Tyskland er de også kjent for kule technofester. Når du først er i Tyskland er det ikke langt hvis du ønsker å reise til Nederland, og fortsette din ferie i Nord-Europa.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret