Opplev Alpenes vakreste fjelltopper

Hotellerie de Mascognaz, Champoluc, Italia

Lo Miéte Classic-rom

Luksuriøst opphold i hjertet av Alpene, inkludert halvpensjon, en flaske prosecco og andre ekstragoder

Behagelig avslapning, et fascinerende landskap og et fokus på historie, tradisjon og stilbevissthet – i hyttene på fjell-hotellet Hotellerie de Mascognaz i de norditalienske Alpene kan du virkelig slappe og ta en forfriskende pause fra hverdagens mas.

Allerede på 1200-tallet kunne folk søke inspirasjon og ro her ved foten av det imponerende Monte Rosa-fjellet. I dag kan du oppleve ubegrenset luksus her, i tillegg til snødekte enger og det herlige alpepanoramaet. Her finner du et innglasset spa med et stort tilbud av velvære-tjenester, eksklusiv regional kokekunst, tradisjonelle og samtidig moderne interiører, og en rekke andre fasiliteter. Velkommen til et uforglemmelig opphold.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser