Behagelig og elegant i Budapest

Iberostar Grand Hotel Budapest, Budapest, Ungarn

Executive Double-rom

Executive Double-rom

Deluxe Double-rom

Deluxe Double-rom

Elegant hotell midt i Budapest med spa, restaurant og fantastisk utsikt

Iberostar Grand Hotel Budapest er hotellet for deg som liker spennende design og elegante omgivelser. Interiøret er skapt av den kjente franske designeren Philippe Starck og hotellet har både spa og restaurant. Her har du en rolig, estetisk boble midt i det pulserende Budapest, med både restauranter og severdigheter på dørstokken. Spaserer du noen minutter vest for hotellet kommer du til bredden av elven Donau, hvor du kan utforske byen med vanntaxi, eller ta en romantisk spasertur. Fem minutter nord ligger vakre St. Stephens Basilika og ti minutter sør ligger byens beste shoppingdistrikt.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser