Ibiza ferie

Ibiza har blitt kalt Middelhavets perle, og det vel fortjent! En Ibiza ferie er perfekt for familier, venner og en tur alene - la TravelBird inspirere deg!

Tilbud

Velg en avreisedato
1 tilbud
Ibiza har de siste tiårene blitt en storfavoritt når det kommer til ferie. Her kan man nyte sol og saltvann fra vakre, lange strender, feste natten lang eller utforske øyas mange UNESCO-severdigheter. Det er bare å glede seg!

Skal du på ferie med vennegjengen? Eller er dere en barnefamilie som skal på tur? En Ibiza ferie passer for alle, uavhengig av alder og hva du foretrekker å gjøre på ferie. På Ibiza kan man nemlig velge og vrake mellom aktiviteter, museer, arrangement, festivaler og strender. For ikke å snakke om luksusfølelsen du vil kunne ta og føle på når du er på reise til Ibiza! Her er det fasjonable butikker, luksuriøse hoteller og restauranter i verdensklasse på rekke og rad, og det er bare å velge og vrake.

Visste du dessuten at det er mange kunstnere og selskaper som bruker Ibiza som studio? Kanskje ikke så overraskende med tanke på hvor vakker denne øya er! Ingenting er som å se sola kaste skygger over klippene langs kysten nord på øya når den er på vei ned i havet, eller å besøke de mange UNESCO-oppførte severdighetene Ibiza har å by på. Besøk fiken- og olivenlundene, og nyt den avslappende atmosfæren mellom slagene.

Strender i verdensklasse

Turkist hav så langt øyet kan se, finkornet sand, langgrunt og barnevennlig. Dette er bare noen av ordene som kan brukes til å beskrive strendene på Ibiza!

Ibiza har en 210 kilometer lang kystlinje, og langs denne finner du rundt åtti vakre strender. Her kan du slappe av på en solseng mens du leser en god bok, eller feste natten lang på de mange klubbene som befinner seg her. Valget er ditt!

Skal du på Ibiza ferie med barn? Da har du kommet til rett sted! Med sine langgrunne strender er dette et godt egnet sted for de minste som kanskje ikke er like stødige på svømmefronten enda, og de kan leke seg i vannkanten mens du nyter en god bok og noe forfriskende i glasset. Det finnes nok av kjente og mindre kjente strender å velge mellom, og du vil nok snart finne din favoritt!

Om du ønsker å besøke en strand med litt mer liv har Ibiza nok av strender å velge mellom. Her kan du danse inn i de sene nattetimer, med sand mellom tærne og omgitt av gode venner. Det er langs Ibizas sørlige kyst du vil finne de lange sandstrendene, mens den nordlige kysten kan by på bratte og høye klippeformasjoner. Når du er på Ibiza reise vil du kanskje legge merke til at sanden har et oransje skjær. Dette skyldes garvestoffene i de mange barnålene som faller fra trærne. Dette gjør strendene på Ibiza enda mer unike!

En UNESCO-skattekiste

Trodde du Ibiza kun handlet om sol, strand og uteliv? Da må du tro om igjen! Her finner du utallige severdigheter ført opp på UNESCOs verdensarvliste!

I 1999 fikk Ibiza sin plass på UNESCOs verdensarvliste, mye takket være de gamle byene og borgene, men også takket være den vakre naturen.

Det er spesielt Ibiza by som har markert seg som en favoritt blant turister når de er på Ibiza ferie. Dette er faktisk en av de best bevarte middelalderbyene i hele Europa, og er Ibizas største by. Byen er spesielt kjent for sin beliggenhet på en klippe, og muren som skulle beskytte byen mot pirater før i tiden står i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste. Legg turen innom Dalt Vila-festningen, som vil gi deg en fantastisk utsikt over byen og havnen!

I tillegg til Ibiza by har øya nok av vakre byer å by på, i tillegg til grotter, huler og mange kirker. Nord på øya finner du en røffere kyst enn de lange sandstrendene i sør, og du bør blant annet legge turen innom Cala d’en Serra, en vakker grottestrand. Ikke langt unna, langs østkysten, finner du kirken Església de Sant Carles, som er spesielt kjent for sitt vakre inngangsparti.

Shopping, tapas og sangria

Med flere enn seks millioner besøkende hvert år så vet Ibiza å ta vare på sine besøkende. La deg friste av nydelig mat og drikke, og fantastisk shopping!

Ibiza er en drøm for deg som er glad i tilføye garderoben et plagg eller to når du er på ferie, og om du liker å skjemme deg bort med nydelige smaker og deilige drinker.

Øyas største by, Ibiza by, kan friste med mer enn historiske perler og flotte museer. Her finner du også de beste shoppingmulighetene! Langs Paseo Vara de Rey er det alltid liv. Faktisk sies det at denne byen har høyest butikktetthet i verden! Her vil du med andre ord garantert få mettet ditt shoppingbehov. Byen er også kjent for sine mange nattklubber og barer, og herlige restauranter.

Er du glad i gjøre kupp på markeder? Ibiza har nok av markeder å by på, og det florerer - bokstavelig talt - av hippiemarkeder. Her selges alt fra håndlagde smykker til vakkert håndverk. Men vær obs på at ikke alle markeder har åpent hver dag! Husk derfor å sjekke åpningstidene før du tar turen. Om kvelden kan du teste ut øyas berømte uteliv. I Playa d’en Bossa, like i nærheten av Ibiza by, kan du danse til de beste DJene natten lang. En Ibiza ferie kan være svært variert, og etter en tur hit vil du fort skjønne hva vi mener!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret