Inspirert av Hollywood

Hotel Renoir, Cannes, Frankrike

Prestige Design-rom

Prestige-rom

Prestige-rom

Prestige-rom

Prestige Design-rom

Prestige-rom

Prestige Design-rom

Et glamorøst, firestjerners opphold på et “Belle Époque”-inspirert townhousehotell med interiør preget av Hollywood – inkludert frokost

Det eneste som mangler i denne lekre perlen av et hotell er en rød løper. Hotel Renoir Cannes’ beliggenhet i et vakkert townhouse fra 1800-tallets “Belle Époque”, samt interiøret som oser av gammel Hollywood-sjarm, gjør dette til det ultimate hotellet for filmelskere. Hotellet ble totalrenovert i 2006, og alle rommene er romslige og innredet en behagelig hvit og beige fargepalett, som er ment å etterligne de lokale strendene i La Croisette. Rommene er gjort komplett med kunst fra filmverdenen, behagelig belysning, moderne dekor og komfortable senger, og luksusen i hver av rommene står i stil med det unike interiøret.

Om dagen kan du se hvilke kjendiser som har satt sitt preg på Alles Des Stars, hoppe ombord på Petit Train Touristique for å utforske byen på under en time, og shoppe til beina ikke orker mer langs Rue d’Antibes. Så snart solen går ned kan du ta på festantrekket og ta turen til klubbene rundt Rue Commandant André, eller bli igjen på hotellet for å nyte en kveldsdrink i hotellets cocktailbar inspirert av femtitallets Hollywood.

Greit å vite

Selv om hotellet ikke har et eget spa, kan du bestille massasje, ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger og frisørtime på rommet.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser