Islanske isbreer, vulkaner og fossefall sightseeing i nordlysets hjemland

Fem dagers tur med nordlys, Jökulsárlón isbre lagune og mer

Kun hos oss

Skreddersydde tilbud til de garantert laveste prisene, som du ikke vil finne noe annet sted.

NYHET NYHET

Splitter nytt tilbud hos Secret Escapes

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Den Blå lagune

Den Blå lagune

Diamond Beach, Jökulsárlón

Hotel Katla

Hotel Katla

Hotel Katla - standardrom

Hotel Katla

Hotel Katla

Hotel Katla

Hotel Klettur

Hotel Klettur

Hotel Klettur

Hotel Klettur

Hotel Klettur

Hvannadalshnjúkur, Skaftafell

Islandske hester

Jökulsarlon

Öxarárfoss

Reykjavik

Hotel Klettur - Standardrom

Hotel Klettur - Standardrom

Nyt en aktivitetsrik Island tur delt mellom Reykjavik og Vik, med et besøk på Jökulsárlónbreens lagune, jakten på nordlyset, rundreise rundt Den gylne sirkel, og besøk Den blå lagune som tilvalg og mer

Vår nordiske nabo Island har lenge markert seg som en populær destinasjon på internasjonal skala – mye på grunn av de eksepsjonelle naturforholdene, men også på grunn av menneskenes sjarmerende væremåte og småskalaprosjekter. Legg neste ferie til Island, og la deg fascinere av den lille øyas spektakulære verden i denne innholdsrike pakkereisen på fem dager.

Du starter oppholdet i vakre Reykjavik før du blir med på en tredagers rundreise med engelskspråklig guide, inkludert guidet tur langs Den gyldne sirkel, en rundreise som kombinerer en rekke klassiske severdigheter og naturopplevelser. Rundreisen inkluderer turer til vulkaner og fosser samt besøk til den unike bresjøen Jökulsarlon, Skaftafell nasjonalpark, en islandsk gård med hester og et geotermisk drivhus samt det interaktive senteret om vulkaner og jordskjelv, LAVA Centre.

På dag to eller tre legges det dessuten opp til å se nordlyset hvis det skulle vise seg frem. Inngang til Den blå lagune er inkludert i ett av tilbudene. 


Greit å vite

Vennligst merk at nordlysene er selvfølgelig et naturlig forekommende fenomen, og mens du har en god mulighet i å se dem (og vi krysser fingrene for deg), kan vi ikke garantere at de vil vise seg.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.