Italiensk perle med utsikt

Hotel Parco dei Principi, Ischia, Italia

Standardrom

Comfort-rom

Sjarmerende hotell på en italiensk ferieøy som er berømt for sine vakre solnedganger, inkludert halvpensjon og sparabatt

Kysten ved den vakre øya Ischia kan minne om en billedskjønn bakgrunn fra en filmkulisse. Men ta det med ro, du har ikke havnet i en film. Denne overveldende vakre øya er helt virkelig, og her kan du nyte en velfortjent drømmeferie. Du sjekker inn på det sjarmerende Hotel Parco dei Principi. Hotellet legger vekt på vennlig og skreddersydd service, og det er ingen tvil om at personalet vil sørge for at du føler deg akkurat som hjemme. Altså kan du bare slappe av og nyte de nydelige omgivelsene og ikke minst solnedgangene, som denne italienske øya er så kjent for.

Som gjest bor du på et innbydende rom med fargerike tekstiler og en balkong eller terrasse, hvor du kan la deg trollbinde av en magisk utsikt over havet. Selvfølgelig kan du også nippe til et godt glass vin eller en cocktail fra hotellets bar. Får du lyst til å ta en forfriskende dukkert i det vakre havet, er det også fullt mulig. Stranden ligger nemlig bare 500 meter unna, og hotellet tilbyr daglig transport dit uten ekstra kostnad.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser