Fantastisk rundtur i sommer på Island

Åtte dagers rundtur fra Reykjavik med fokus på Islands høydepunkter

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Godafoss

Reykjavik

Reykjavik

Hotel Klettur

Akureyri-kirken

Akureyri

Hotel Blafell

Hotel Blafell

Standardrom på Hotel Blafell

Borgarfjörður

Djúpivogur

Hotel Kea

Standardrom på Hotel Kea

Standardrom på Hotel Kea

Dyrhólaey

Østfjord

Eldhraun

Eyjafjallajökull

Glaumbær

Gullfoss

Hotel Nupar

Hotel Nupar

Standardrom på Hotel Nupar

Gullfoss

Gullfoss

Hallgrimskirkja

Standardrom på Hotel Selfoss

Jökulsárlón

Jökulsárlón

Innsjøen Myvatn

Mýrdalssandur

Myrvatn

Reynisfjara

Seljalandsfoss

Skaftafell Nasjonalpark

Strokkur Geysir

Skogafoss

Opplev Islands unike landskap på åtte dagers guidet rundtur, inkludert fly, utflukter m.m.

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -31% på reisearrangørens priser ?
To netter (første og syvende natt) på et Standardrom på Hotel Klettur, inkl. frokost. 

To netter (andre og tredje natt) på et Standardrom på Hotel Kea Akureri, inkludert frokost og middag. 

En natt (fjerde natt) på et Standardrom på Hotel Blafell, inkludert frokost og middag.

En natt (femte natt) på et Standardrom på Hotel Nupar eller lignende,  inkludert frokost og middag.

En natt (fjerde sjette) på et Standardrom på Hotel Selfoss , inkludert frokost og middag.

Inklusjoner

Dette tilbudet inkluderer også en guidet tur over seks dager med engelsk- og skandinaviskpratende guide, Farmland- og Mountain-tur; Myvatn Geothermal-tur; Waterfalls- og Eastfjords-tur; Isbree- og isfjelltur; Black Beaches- og Lava-tur; Golden Circle-tur; samt entré til Glaumaer Museum og Lava Center.

Fly er inkludert tur-retur Oslo og Keflavík. Håndbagasje på maks 8 kg per person og innsjekket bagasje på maks 23 kg per person er inkludert.

Merk at dette er en gruppetur. 

Rabatten 

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 26.03.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Denne reisen leveres av Go InStyle. Turoperatøren er den ansvarlige reisearrangøren og din avtalepartner som kunde. Du vil få deres kontaktopplysninger tilsendt i e-postbekreftelsen vi sender deg etter booking.

Bli med på en rundtur på Island med vakre naturopplevelser og opphold på fem forskjellige hoteller, inkl. fly, utflukter og utvalgte måltider – avreise mellom mai og september

Opplev Islands vakre natur, isbreer, vulkaner og fossefall på en åtte dagers rundtur med skandinavisk guide. Reisen byr på mange høydepunkter, så pass på å ha kameraet klart for å fange alle de vakre motivene.

Du reiser gjennom det ville, islandske landskap med fjell og store områder dekket av vulkansk aske. Islands største innsjø Myvatn står på programmet og det gjør også spektakulære Østfjord med storslåtte fjell og fossefall. Du kommer til å besøke de berømte, svarte lavastrendene og følg også med på en guidet tur blant isbreer og isfjell.

Ingen reise til Island er komplett uten et besøk til den klassiske gylne sirkel, som omfatter landets tre største severdigheter. Den 30 mil lange ruten går fra sørvestlige Island og tar deg til det geotermiske Geysirområde med landets mest aktive geysir Stokkur, og så videre til det majestetiske fossefallet Gullfoss. Sist men ikke minst får du oppleve nasjonalparken Thingvellir, hvor du kan se sprekken mellom det europeiske og amerikanske kontinentet.

I løpet av reisen din skal du bo på fem utvalgte hoteller, som ligger i forskjellige deler av Island. Du begynner reisen med en natt på Hotel Klettur i hovedstaden Reykjavik, etterfulgt av to netter på det moderne Hotel Kea i Akureyri nord i Island. Deretter venter en natt på Hotel Blafell, som har en naturskjønn beliggenhet blant fjell og daler i Breiðdalsvík. Du skal også tilbringe en natt omringet av lavafelt og isbreer på Fosshotel Nupar. Din nest siste natt skal brukes på Hotel Selfoss, som ligger ved kanten av elven Ölfusa. Neste morgen drar du tilbake mot Reykjavik og enda en natt på Hotel Klettur, før turen går tilbake til Norge.  
Hotel Klettur (første og syvende natt)

Hotel Klettur er et moderne og nyrenovert hotell med sentral beliggenhet, kun fem minutters gange fra shoppinggaten Laugavegur. Hotellet byr på moderne rom med bad, trådløst internett, TV og safe. Du starter dagen med frokost i det lyse frokostlokale og avslutter med en drink i baren eller et spill billiard i spillrommet.

Hotel Kea (andre og tredje natt)

Du sjekker inn på Akureyris eneste firestjerners hotell, som ligger midt i byen like ved den ikoniske kirken og innenfor gåavstand til butikker, kafeer og restauranter. Hotellets klassiske rom er utstyrt med trådløst internett, te- og kaffefasiliteter, toalettartikler og TV med satellittkanaler. På hotellet finner du også en bistro-restaurant, som serverer retter med inspirasjon fra Frankrike, Italia og Danmark.

Hotel Blafell (fjerde natt)

Hotel Blafell er en rolig oase midt i den ville naturen i Breiðdalsvík på den østlige siden av Island. Hotellet byr på rustikke rom med trevegger og moderne møbler. På hotellet finner du også en restaurant som serverer islandske retter, en hyggelig lounge med peis samt en sauna.

Fosshotel Nupar eller lignende (femte natt)

Dette hotellet med fire stjerner byr på en spektakulær utsikt over isbreen Vatnajökull. Rommene er lyse og moderne med fasiliteter som TV, hårføner og te- og kaffefasiliteter. Efter en dag full av aktiviteter kan du koble av med en middag i restauranten og betrakte solnedgangen over lavefeltet.

Hotel Sellfoss (sjette natt)

Du sjekker inn på dette firestjerners hotellet med flott plassering mellom elven Ölfusa og fjellet Ingolfsfjall. Du sover på et minimalistisk innredet rom i skandinavisk stil. Restauranten serverer veltilberedte retter med ferske råvarer i det lyse lokale med utsikt over naturen. Du kan også ta en tur i spaet, som byr på badstue, dampbad, jacuzzi og opplevelsesdusj samt en lang rekke behandlinger. 
Hotel Klettur (reisens første stopp)

Reise er inkludert i dette tilbudet - se under for detaljer.

Detaljer

Denne reisen inkluderer Farmland- og Mountain-tur, Myvatn Geothermal-tur, Waterfalls- og Eastfjords-tur, Glacier- og Iceberg-tur, Black Beaches- og Lava-tur, Golden Circle-tur og entré til Glaumaer Museum og Lava Center.

Flytider


Fly med Icelandair er inkludert tur-retur Oslo og Keflavík.

Avreise fra Oslo til Keflavík: avgang 13.40, ankomst 14.40
Hjemreise fra Keflavík til Oslo : avgang 10.30, ankomst 15.00

Håndbagasje på maks 8 kg per person og innsjekket bagasje på maks 23 kg per person er inkludert. Vennligst merk at reglene for bagasje er ulike for hvert flyselskap. Privat flyplasstransport mellom flyplassen og hotellene er også inkludert for det andre tilbudet.

Når bookingen er bekreftet vil du motta en e-post fra reisearrangøren med flytider og flynummer.

Flytidene kan endres og merk at din foretrukne avgangstid ikke alltid kan garanteres. Ved andre forhold har du muligheten til å avbooke reisen uten ekstra kostnad.

Denne reisen leveres av Go InStyle. Turoperatøren er den ansvarlige reisearrangøren og din avtalepartner som kunde. Du vil få deres kontaktopplysninger tilsendt i e-postbekreftelsen vi sender deg etter booking.

Merk at du ved booking av denne pakkereisen betaler et depositum på 8% av den samlede prisen. Resten av beløpet kreves etter bookingen er gjort. 

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • Å smake på islandske spesialiteter som vill kreps og laks
  • Å oppleve Islands storslåtte natur med fossfall og isbreer på nært hold
  • Å se fem forskjellige destinasjoner på Island med kun en tur

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.