Fantastisk rundtur i sommer på Island

Åtte dagers rundtur fra Reykjavik med fokus på Islands høydepunkter

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Godafoss

Reykjavik

Reykjavik

Hotel Klettur

Akureyri-kirken

Akureyri

Hotel Blafell

Hotel Blafell

Standardrom på Hotel Blafell

Borgarfjörður

Djúpivogur

Hotel Kea

Standardrom på Hotel Kea

Standardrom på Hotel Kea

Dyrhólaey

Østfjord

Eldhraun

Eyjafjallajökull

Glaumbær

Gullfoss

Hotel Nupar

Hotel Nupar

Standardrom på Hotel Nupar

Gullfoss

Gullfoss

Hallgrimskirkja

Standardrom på Hotel Selfoss

Jökulsárlón

Jökulsárlón

Innsjøen Myvatn

Mýrdalssandur

Myrvatn

Reynisfjara

Seljalandsfoss

Skaftafell Nasjonalpark

Strokkur Geysir

Skogafoss

Bli med på en rundtur på Island med vakre naturopplevelser og opphold på fem forskjellige hoteller, inkl. fly, utflukter og utvalgte måltider – avreise mellom mai og september

Opplev Islands vakre natur, isbreer, vulkaner og fossefall på en åtte dagers rundtur med skandinavisk guide. Reisen byr på mange høydepunkter, så pass på å ha kameraet klart for å fange alle de vakre motivene.

Du reiser gjennom det ville, islandske landskap med fjell og store områder dekket av vulkansk aske. Islands største innsjø Myvatn står på programmet og det gjør også spektakulære Østfjord med storslåtte fjell og fossefall. Du kommer til å besøke de berømte, svarte lavastrendene og følg også med på en guidet tur blant isbreer og isfjell.

Ingen reise til Island er komplett uten et besøk til den klassiske gylne sirkel, som omfatter landets tre største severdigheter. Den 30 mil lange ruten går fra sørvestlige Island og tar deg til det geotermiske Geysirområde med landets mest aktive geysir Stokkur, og så videre til det majestetiske fossefallet Gullfoss. Sist men ikke minst får du oppleve nasjonalparken Thingvellir, hvor du kan se sprekken mellom det europeiske og amerikanske kontinentet.

I løpet av reisen din skal du bo på fem utvalgte hoteller, som ligger i forskjellige deler av Island. Du begynner reisen med en natt på Hotel Klettur i hovedstaden Reykjavik, etterfulgt av to netter på det moderne Hotel Kea i Akureyri nord i Island. Deretter venter en natt på Hotel Blafell, som har en naturskjønn beliggenhet blant fjell og daler i Breiðdalsvík. Du skal også tilbringe en natt omringet av lavafelt og isbreer på Fosshotel Nupar. Din nest siste natt skal brukes på Hotel Selfoss, som ligger ved kanten av elven Ölfusa. Neste morgen drar du tilbake mot Reykjavik og enda en natt på Hotel Klettur, før turen går tilbake til Norge.  

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.