Komplett spaopplevelse i Sverige

Vann Spa Hotell & Konferens, Brastad, Sverige

Dobbeltrom

Dobbeltrom

Firestjerners spahotell ved idylliske Gullmarsfjorden bare to timer fra Oslo, inkludert halvpensjon og adgang til luksuriøst spa

Med en luksuriøs spaavdeling på 1000 kvadratmeter er Vann Spa Hotell och Konferens en komplett spaopplvelse. Her kan du legge igjen dine bekymringer hjemme, og innen du vender tilbake har du blitt fulladet med ny energi til å ta fatt på enhver utfordring. For å gjøre det hele enda bedre, ligger hotellet ved en privat strand, omgitt av det flotte, bohuslänske landskapet rundt Gullmarsfjorden. Hva kunne vel være bedre enn å starte oppholdet med en spasertur gjennom et slikt landskap?

Velg og vrak blant hele åtte svømmebasseng med varierende vanntemperatur og tre ulike badstuevarianter. På andre siden av panoramavinduet ser du Gullmarsfjorden og skjærgårdslandskapet. Spabehandlinger kan veksles med oppiggende treningsøkter i Vanns treningsstudio, som tilbyr alt hva du måtte ønske av utstyr.

Greit å vite


Hotellet har barnetider i spaet på fredager fra kl. 07.00-10.00 og 15.00-18.00. Barnetider varierer ved skolefri. Vennligst kontakt hotellet for mer informasjon.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser