Kontrastfylt rundreise i Thailand

Bangkok, elven Kwai og Phuket

NYHET NYHET

Splitter nytt tilbud hos Secret Escapes

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Bangkok

Bangkok

Lancaster Bangkok Deluxe King-rom

Lancaster Bangkok Deluxe King-rom

Bangkok

Bangkok

The Floathouse River Kwai

Floathouse River Kwai-rom

Dewa Phuket Pool-villa

Dewa Phuket

Dewa Phuket Pool-villa

Dewa Phuket Pool-villa

Dewa Phuket spa

Kanchanaburi

Opphold i Bangkok, på elven Kwai og ved stranden i Phuket, inkludert fly

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -31% på reisearrangørens egne priser ?
To netter i et Deluxe King-rom, inkludert frokost, ved Lancaster Bangkok

Tre netter innkvartert på The Floathouse River Kwai, inkludert frokost

Fem netter i en Pool-villa, inkludert frokost ved Dewa Phuket

Dette tilbudet inkluderer også båtransport, (hver 30. min mellom 08:00-18:00), en satt thailandsk middag, (ved mer enn tre netter opphold), tur-retur transport mellom båten og Mon-landsbyen, per person, per opphold, samt 10% sparabatt og rabatt på aktiviteter ved The Floathouse. Dette tilbudet inkluderer også en satt thailandsk lunsj eller middag for to, daglig kurv med fire lokale øl i restauranten, (ved minimum syv netters opphold), en 60-minutters massasje for to (ved minimum syv netter opphold) ved Dewa Phuket.

Fly tur-retur er inkludert fra Oslo lufthavn Gardermoen til Bangkok. 5 eller 7kg håndbagasje og 20 eller 30kg innsjekket bagasje per person er inkludert. Flyplasstransport er også inkludert.

Bookingbekreftelse og flytider

GO PLACES: Merk at du ved booking av denne pakkereisen betaler et depositum på 15% av den samlede prisen. Resten av beløpet betales direkte til Go Places etter bookingen er gjort. Minst 45 dager før avreise.

Vennligst merk at leverandøren kan endre bosted ved eksepsjonelle omstendigheter.

Innen syv dager etter du har fått bekreftet din reservasjon hos oss, skal du få en e-post fra vår leverandør Go Places, med den endelige bookingbekreftelsen med utgifter og eksakte flytider. Flytider og flyselskap kommer til å være innenfor de tidspunkt og selskap som er beskrevet i tilbudet.

Secret Escapes Ltd opptrer som agent til Go Places som er reisearrangør for denne reisen, samt din avtalepartner. Kunde -bookingvilkår finner du her.

Utsjekk er mellom 08:00 og 12:00, insjekk er mellom 13:00 og 18:00,

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 06.05.2019

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført

Rundreise i Thailand til Bangkok, elven Kwai og Phuket, med utflukt til tradisjonell landsby, inkludert fly tur-retur samt innenriksfly fra Bangkok til Phuket


Thailand er et drømmereisemål for mange, men også en destinasjon som har mer å by på enn det som synes ved første øyekast. Nå har du sjansen til å få oppleve tre deler av landet med helt ulik karakter – og alt på samme reise.

Bangkok


Eventyret starter med at du flyr til Bangkok for å bo to eller tre netter på det nyåpnede, elegante hotellet Lancaster Bangkok, der du blant annet kan slappe av ved bassenget på takterrassen eller få en deilig behandling i spaet. Hotellet ligger i det livlige Makkasan-distriktet, med bra beliggenhet for sightseeing, utflukter, uteliv og shopping.

Elven Kwai

Fra det myteomspunne Bangkok går turen så videre vestover til elven Kwai, der du kommer til å være innkvartert på det flytende boutiquehotellet Floathouse River Kwai, i en eksklusiv flytende villa som er stilrent innredet med innslag av thailandsk håndverk. Du tar båt for å komme deg til hotellet og har siden mulighet til å besøke den nærliggende landsbyen Mon en gang under oppholdet. Her lever Mon-folket, som opprinnelig kommer fra Mongolia, fortsatt et tradisjonelt og enkelt liv med bare begrenset bruk av elektrisitet.

Phuket

Reisen din avsluttes så i en Pool-villa på Dewa Phuket ved havet i den velkjente ferieperlen Phuket. Etter Bangkoks storbypuls og det eksotiske miljøet på elven Kwai, kan det være ganske deilig med noen dagers avkobling under en parasoll på den vakre Nai Yang-stranden, som er en del av Sirinaths nasjonalpark. Du har også tilgang til spa og flere bassenger, samt ikke minst ditt eget basseng i villaens hage. Restaurantene serverer blant annet fersk fisk og skalldyr fra Andamanhavet samt delikatessetallerkener med spekemat, som gjerne kombineres med et glass vin fra den velassorterte vinlisten.
Lancaster Bangkok (to eller tre netter, Deluxe King-rom)

Lancaster Bangkok ligger sentralt i Bangkoks Makkasan-distrikt og er utstyrt med blant annet et spa og basseng på takterrassen. Fasiliteter: bar, treningsstudio, parkeringsplass, basseng, restaurant, shuttle-service og spa.

The Floathouse River Kwai (to, tre eller fire netter, Floathouse River Kwai)

Floathouse River Kwai er et flytende boutiquehotell med opphold i individuelle villaer på elven Kwai. Fasiliteter: bar, restaurant, shuttle-service, flyplasstransport, utflukter og aktiviteter

Dewa Phuket
(fem eller sju netter, Pool-villa)

Boutiquehotellet Dewa Phuket ligger et steinkast fra stranden på Phukets vestkyst, og er blant annet utstyrt med et fredfylt og elegant spa. Fasiliteter: aktiviteter, bar, barnefasiliteter, treningsstudio, lounge, bassenger, restaurant, spa.
1777 New Phetchaburi Rd. Bangkok 10310, Thailand

Reise er inkludert i dette tilbudet - se under for detaljer.

Detaljer

Flytider


Fly fra Oslo til Bangkok, samt innenriks til Phuket og fra Phuket til Oslo.

Aktuelle flyselskap for denne reisen er Qatar Airways, Emirates eller Bangkok Airways

Avreise fra Oslo til Bangkok (via Doha)
: avgang 20:40, ankomst 07:15 (neste dag)
Hjemreise fra Phuket til Oslo (via Doha): avgang 16:10, ankomst 12:40 (neste dag)

Flyreise er inkludert fra Oslo til Bangkok. 20kg eller 30kg og 7kg eller 5kg håndbagasje per person er inkludert, vennligst merk at reglene for bagasje er ulike for hvert flyselskap.

Privat flyplasstransport er også inkludert.

Når bookingen er bekreftet vil du motta en e-post fra reisearrangøren med flytider og flynummer.

Flytider og flyselskap kommer til å være innenfor de tider og selskap som er beskrevet i dette tilbudet, men vennligst merk at dette kan endre seg og ønsket utreise kan ikke garanteres.

Merk at begge flyreiser er nattfly.

Turen tilbys av turopperatør Go Places. Turoperatøren er din avtalepartner og kontaktperson. Du vil motta kontaktdetaljene senere i bookingprosessen. Vær klar over at denne reisen er et spesialtilbud med spesielle rater, og det er spesielle betingelser for betaling og avlysning. Bestillingen kan endres eller avlyses i trå med turoperatørens betingelser.


Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • Å få oppleve tre ulike deler av Thailand på samme reise
  • Å besøke Mon-folkets landsby, der innbyggerne lever under enkle, tradisjonelle forhold
  • Noen dagers avkobling og bading ved stranden i Phuket

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.