Kontrastfylt rundreise i Thailand

Bangkok, elven Kwai og Phuket

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Bangkok

Bangkok

Lancaster Bangkok Deluxe King-rom

Lancaster Bangkok Deluxe King-rom

Bangkok

Bangkok

The Floathouse River Kwai

Floathouse River Kwai-rom

Dewa Phuket Pool-villa

Dewa Phuket

Dewa Phuket Pool-villa

Dewa Phuket Pool-villa

Dewa Phuket spa

Kanchanaburi

Rundreise i Thailand til Bangkok, elven Kwai og Phuket, med utflukt til tradisjonell landsby, inkludert fly tur-retur samt innenriksfly fra Bangkok til Phuket


Thailand er et drømmereisemål for mange, men også en destinasjon som har mer å by på enn det som synes ved første øyekast. Nå har du sjansen til å få oppleve tre deler av landet med helt ulik karakter – og alt på samme reise.

Bangkok


Eventyret starter med at du flyr til Bangkok for å bo to eller tre netter på det nyåpnede, elegante hotellet Lancaster Bangkok, der du blant annet kan slappe av ved bassenget på takterrassen eller få en deilig behandling i spaet. Hotellet ligger i det livlige Makkasan-distriktet, med bra beliggenhet for sightseeing, utflukter, uteliv og shopping.

Elven Kwai

Fra det myteomspunne Bangkok går turen så videre vestover til elven Kwai, der du kommer til å være innkvartert på det flytende boutiquehotellet Floathouse River Kwai, i en eksklusiv flytende villa som er stilrent innredet med innslag av thailandsk håndverk. Du tar båt for å komme deg til hotellet og har siden mulighet til å besøke den nærliggende landsbyen Mon en gang under oppholdet. Her lever Mon-folket, som opprinnelig kommer fra Mongolia, fortsatt et tradisjonelt og enkelt liv med bare begrenset bruk av elektrisitet.

Phuket

Reisen din avsluttes så i en Pool-villa på Dewa Phuket ved havet i den velkjente ferieperlen Phuket. Etter Bangkoks storbypuls og det eksotiske miljøet på elven Kwai, kan det være ganske deilig med noen dagers avkobling under en parasoll på den vakre Nai Yang-stranden, som er en del av Sirinaths nasjonalpark. Du har også tilgang til spa og flere bassenger, samt ikke minst ditt eget basseng i villaens hage. Restaurantene serverer blant annet fersk fisk og skalldyr fra Andamanhavet samt delikatessetallerkener med spekemat, som gjerne kombineres med et glass vin fra den velassorterte vinlisten.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.