Økovennlig château-ferie i Frankrike

Château Saint Roux, Le Cannet-des-Maures, Frankrike

NYHET NYHET

Splitter nytt tilbud hos Secret Escapes

Fransk ferie på historisk château fra 1400-tallet med vingård, restaurant og matproduksjon

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -43% på markedets priser ?
Opphold på et Standardrom, inkludert frokost.

Dette tilbudet inkluderer også en velkomstdrink (organisk vin fra vingården) og vinsmaking fra hotellets vingård per person, per opphold.

Merk at det tilkommer en byskatt på €1,65 per person, per natt, som må betales direkte til hotellet.

Parkering er tilgjengelig uten ekstra kostnad. Reservasjon er ikke nødvendig.

Kjæledyr kan medbringes mot et tilleggsgebyr. Vennligst kontakt hotellet før ankomst for nærmere avtale.

Innsjekk kl. 15.00 og utsjekk kl. 10.30.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 09.04.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Elegant vingårdshotell fra 1400-tallet i lavendelfylte Provence – med restaurant, delikatessebutikk og egen produksjon av vin, geitost og olivenolje

  • Historisk chateau-opplevelse i Provence: Provence trekkes ofte frem som et av verdens mest idylliske verdenshjørner – mye på grunn av deres vakre lavendelenger, olivenlunder og vinmarker. Chateau Saint Roux er et historisk landssted fra 1400-tallet og har vedlikeholdt bygningene på en måte som sikrer en autentisk og helt spesiell atmosfære.

  • Med Provence som inspirasjon på kjøkkenet: Hotellet har både restaurant og delikatessebutikk, så du får servert en smak av Provence signert hotellets restauranter samt tatt med deg litt hjem. Delikatessebutikken selger blant annet egenprodusert vin, geitost og olivenolje samt grønnsaker fra kjøkkenhagen og åkrene. I blant arrangeres det også møter med produsentene.

  • Økovennlig hotellopplevelse: Da Chateau Saint Roux skulle renoveres, var det viktig for de nye eierne at resirkulerte materialer skulle være en stor del av renoveringsarbeidet. De er også i gang med et arbeid om å legge om til økologisk drift av vinproduksjon.

Fasiliteter

- Restaurant
- Delikatessebutikk
- Vinkjeller
- Trådløst internett

Slik kommer du deg hit

Chateau Saint Roux ligger en times kjøretur fra flyplassene i Marseille og Nice. Hvis du reiser via andre byer, f.eks. Paris og Brussel, kan du også fly til og fra Toulon-Hyères lufthavn, beliggende cirka 40–50 minutter fra hotellet.
RD17- Route de la Garde Freinet, 83340 Le Cannet-des-Maures, Frankrike

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

Château Saint Roux har en idyllisk og landlig beliggenhet i Provence, tett på naturreservatet Plaine des Maures og sjarmerende tettsteder som Le Luc og Le Cannet-des-Maures. Det finnes en rekke flotte vandre- og sykkelruter i området – ikke minst i det nærliggende naturreservatet, og du finner også flere vingårder i tillegg til hotellets egen vinproduksjon. Ikke gå glipp av en dagstur til den franske riviera – med byer som Saint-Tropez, Cannes og Antibes innen en times kjøreavstand. Du kan også besøke Provence-favoritten Gordes – omtalt som en av Frankrikes vakreste landsbyer.

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser