Romantisk atmosfære i Gamla stan

Lady Hamilton Hotel, Stockholm, Sverige

Corner-rom

Corner-rom

Dobbeltrom

Dobbeltrom

Romantikk og historie på sjarmerende hotell i Stockholms Gamla stan, inkludert frokost - ledige datoer frem til midten av april

En personlig, feminin og romantisk atmosfære venter deg på Lady Hamilton Hotel, som tar sitt navn fra den berømte britiske sjøhelten Lord Nelsons store kjærlighet, Lady Emma Hamilton. Lune pastellfarger kombineres med svensk folkestil, samt massevis av antikviteter med et nautisk tema – her er du omgitt av samleobjekter som matcher hvilket som helst museum. Også på rommene finner du sjarmerende gjenstander som tradisjonelle svenske veggmalerier kalt ”dalamålningar” og antikke veggskap med en flaske akevitt.

Lady Hamilton Hotel ligger i en verneverdig 1400-talls bygning, og det som en gang var en brønn er i dag et basseng hvor du kan ta en forfriskende dukkert etter en tur i badstuen eller hotellets avslapningsområde. Besøker du hotellet over en helg, må du ikke gå glipp av Lady Hamiltons ettermiddagste, hvor du kan nyte te og søte kaker.

Hotellet har en fantastisk beliggenhet i Gamla stan, med det kongelige slottet, Livrustkammaren, Storkyrkan og Nobelmuseet som nærmeste naboer. Du bor med andre ord på en ideell adresse for å utforske alt Stockholm har å by på.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser