Opplev middelalderlandsbyen Mougins

Le Mas Candille, Mougins, Frankrike

Tradition-rom

Tradition-rom

Classic-rom

Femstjerners glamour på Den franske riviera, i middelalderlandsbyen Mougins, kun 10 minutter fra Cannes – inkludert frokost eller halvpensjon

Det som tidligere var et gårdshus på 1700-tallet, har blitt forvandlet til et utsøkt, femstjerners designhotell som er omkranset av idylliske parkområder og olivenlunder på en åstopp i Mougins – den kunstneriske landsbyen på Den franske riviera, hvor Pablo Picasso tilbrakte de siste 15 årene av sitt liv.

Le Mas Candille er en fredelig oase, sammenlignet med sin glitrende og langt mer glamorøse nabo Cannes. Hotellet utmerker seg likevel med sin imponerende beliggenhet og sine flotte fasiliteter. Overalt på hotellet kan du nyte en spektakulær utsikt, men spesielt fra det harmoniske Shiseido Spa som ligger midt i den japanske hagen, og fra den Michelin-belønte gourmetrestauranten, hvor du kan se rett ut mot foten av Alpene.

De som ønsker å kombinere strandhygge med kulturelle opplevelser, kan tilbringe dagene med besøk på galleriene i landsbyen, spaserturer med utforsking av de superelegante yachtene ved havneområdet Vieux Port, eller herlig solslikking på den stilige stranden La Croisette. Når solen går ned, finnes det ikke noe bedre enn å vende tilbake til hotellet og nyte drinker på terrassen, før du inntar den komfortable sengen på det luksuriøse rommet eller suiten din.

Greit å vite

Merk at hotellets utendørsbasseng kun er åpent fra midten av mai til midten av september. Merk også at det anbefales å forhånsbestille plasser i restauranten og i spaet, for å ikke bli skuffet under oppholdet.

Barn under 16 år er ikke tillatt ved bassenget "Pergola". Bassenget 'Mas' har ingen aldersgrense. De to bassengene er ikke ved siden av hverandre.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser