Opplev Lyons gastronomiscene

Le Roosevelt Hotel, Lyon, Frankrike

Classic-rom

Superior-rom

Superior-rom

Superior-rom

Et moderne, nyrenovert hotell i sentrum av Lyon, inkludert frokost og overraskelse

Lyon er en fascinerende by som er berømt for sin gastronomiscene (ikke forlat byen uten å ha prøvd noen av de lokale spesialitetene!), sine fantastiske museer og den dynamiske kulturen. Lyon er like flott året rundt, og fra Le Roosevelt Hotel har du et perfekt utgangspunkt å utforske det historiske sentrum. Rommene på hotellet er nyrenoverte, og er et komfortabelt og sofistikert sted å vende tilbake til på slutten av dagen.

Hotellet ligger i det 6. arrondissement i sentrum av byen, bare ti minutters gangvei fra Operahuset og i nærheten av både Museum of Fine Arts og Museum of Contemporary Art. Området rundt hotellet er fullt av fine Michelin-restauranter og små, familieeide bistroer – personalet på hotellet tipser gjerne om de beste. Lyon er virkelig en av Frankrikes fremste matdestinasjoner, så husk å benytte anledningen til å fråtse i franske delikatesser.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser