Legg familieferien til Kroatia

Crvena Luka Hotel & Resort, Biograd na Moru, Kroatia

Crvena Luka Hotel & Resort

Crvena Luka Hotel & Resort

Crvena Luka Hotel & Resort

Superior-rom på Hotel Kana

Superior-rom på Hotel Kana

Superior-rom på Hotel Kana

Standard dobbeltrom

Superior Princess-villa

Superior Princess-villa

Koble av i vakre Kroatia på hotell som kan skilte med hvite sandstrender og krystallklart vann – inkludert halvpensjon

Paradiset Crvena Luka Hotel & Resort er omgitt av sandstrender, krystallklart vann, gamle furuskoger og uberørte øyer rett utenfor bukten. En ferie på dette hotellet er perfekt for deg som vil nyte fredelige omgivelser borte fra bylarm og trafikk, men samtidig vil være i nærheten av ulike sosiale arrangementer. Hotellets sports- og rekreasjonssenter tilbyr gjester en aktiv, men samtidig avslappende ferie for alle som vil rømme fra hverdagens kjas og mas.

Hotellet arrangerer utflukter til fascinerende nasjonalparker med vakker natur og til hundre år gamle byer med unik kulturarv. Den nærmeste severdigheten er Biograd na Moru, som ligger tre kilometer unna. Denne byen var sentrum for konger og biskoper på 1100-tallet, og har i dag lystbåtshavner, shoppinggater og utkikkspunkter. 30 kilometer unna ligger koselige Zadar, som krever minst et besøk under oppholdet ditt.

Crvena Luka har et treningssenter, innendørs og utendørs basseng, minigolf, to tennisbaner, strandvolleyballbane, utendørs bowling, løperuter og et område for basketball, fotball og volleyball. Rekreasjonssenteret har tyrkisk bad, finsk badstu, solterrasse og mulighet for ulike massasjer og velværebehandlinger. Hotellet har et moderne, italiensk design med vakre detaljer, tregulv, peis og klimaanlegg. Når du blir sulten har du en rekke valgmuligheter blant spesialiteter i hotellets restauranter, pizzeria, isbar og strandbar.

Fantastisk for
Landskap Strand Familie Mat Sommer Spa

Gå ikke glipp av

  • Hotellets store utvalg av hjemmelaget is, som kan kjøpes i isbaren Gelateria
  • De mange ulike treningsmulighetene på hotellets område
  • Å bo like ved fantastiske nasjonalparker og byer med unik historie og kultur

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser