Lekker suite på Rhodos

Amathus Elite Suites, Rhodos, Hellas

Elite-suite med privat basseng

Elite-suite med privat basseng

Femstjerners opphold på et fasjonabelt hotell med utsikt over Ixiabukten, inkl. halvpensjon

Amathus Elite Suites byr på en fantastisk utsikt over Ixiabukten, og er et moderne, femstjerners hotell som består utelukkende av suiter. Hotellet er en slags utpost for øyas overdådige Amathus Beach Hotel, så her kan du være sikker på å oppleve førsteklasses luksus, nyte en praktfull havutsikt og et elegant interiør med en enestående estetikk.

Hotellet ble bygget i 2010, og tilbyr 37 romslige suiter med en stilig design og et sofistikert interiør. Du kan forvente dristige fargeinnslag, flotte gulv i tre og marmor, delikate baderom med badekåper, tøfler og toalettartikler fra Bulgari samt høyteknologiske fasiliteter i suiten.

Du kan tilbringe de solfylte dagene med å slikke sol ved utendørsbassenget, skjemme deg bort med en behandling i det enorme spaet, trene i et førsteklasses fitnesslokale eller nyte et par forfriskende cocktails og smoothies i baren. Når sulten melder seg, kan du besøke utendørsrestauranten, hvor du kan smake på internasjonale retter samt utsøkte greske og kypriotiske spesialiteter, mens du beundrer utsikten over havet.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser