Lev livet på Den franske rivieraen

Beachcomber French Riviera Resort & Spa, Biot, Frankrike

Inntil -71% I dag På utvalgte tilbud.

Superior-rom

Superior-rom

Luksuriøst hotell i Biot med spa i nærheten av Middelhavskysten, inkl. frokost m.m.

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -71% på markedets priser ?
Opphold på et Superior-rom, inkludert frokost.

Dette tilbudet inkluderer også en velkomstdrink per person, per opphold, 25 minutter med Rebalance spabehandling per person, per opphold (ikke gjeldene for 08.07 til 25.08), 20% rabatt på 30-minutters massasje i spaet per rom, per opphold (ikke gjeldene for 08.07 til 25.08), daglig adgang til avslapningsområde per person, adgang til Mouratoglou Country Club (avhengig av tilgjengelighet ved innsjekk), trådløst internett, kostnadsfri parkering og sen utsjekk (kl. 14:00 i juli og august)

Merk at det tilkommer en byskatt på €2,30 per person, per dag, som må betales direkte til hotellet.

Kjæledyr kan medbringes mot et tilleggsgebyr. Vennligst kontakt hotellet før ankomst for nærmere avtale.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 24.06.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført. 

Opphold på firestjerners hotell i landlige omgivelser på Den franske rivieraen, inkludert frokost og en rekke ekstragoder

Rommene

Superior-rommene på Beachcomber French Riviera er moderne og komfortable med designelementer som skaper en elegant atmosfære. Rommene er dekorert i lyse toner med innslag av farger som plomme, taupe, indigo og mørkt tre. Du har også tilgang til en privat balkong hvor du kan nyte svale sommerkvelder.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- Balkong
- Flatskjerm-TV
- Te- og kaffefasiliteter
- Klimaanlegg
- Toalettartikler
- Hårføner
- Safe

Bespisning

Hotellets restaurant Le Court Central byr på sesongbasert mat gjennom hele året, med deilige oppskrifter og varierende menyer satt sammen av kokk Franckie Quenette, mens konditoren Olivier Marro står for uimotståelige desserter. Du kan også nyte gode måltider ved bassenget og forfriskende drinker i loungebaren.

Spa

Det luksuriøse Spa Cinq Mondes dekker et område på hele 700 kvadratmeter og fokuserer på å skape en balanse mellom kropp og sinn, slik at du kan takle dine daglige rutiner med ro. Du har også tilgang til et treningsrom, en terrasse og en tebar.

Beliggenhet

Beachcomber French Riviera ligger blant landlige omgivelser i Biot, på Den franske rivieraen, kun 10 kilometer fra det skjønne Middelhavet. Med bil kan du nå både Cannes og Nice på ca. 25 minutter, mens Côte d'Azur internasjonale lufthavn kan nås på omtrent et kvarter. 
3550 Route des Dolines, 06410 Biot, Frankrike

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser