Lev livet på Den franske rivieraen

Beachcomber French Riviera Resort & Spa, Biot, Frankrike

Superior-rom

Superior-rom

Opphold på firestjerners hotell i landlige omgivelser på Den franske rivieraen, inkludert frokost og en rekke ekstragoder

Beachcomber French Riviera ligger i landlige og naturskjønne omgivelser på Den franske rivieraen, kun ti kilometer fra den innbydende Middelhavskysten. Hotellet ligger i en stor park i et område av Frankrike som kan skryte av hele 300 solskinnsdager i året.

Feriestedet passer perfekt enten du vil slappe helt av eller ha aktive dager – lad opp batteriene med en høyteknologisk behandling på det luksuriøse Spa Cinq Mondes, ta livet med ro ved et av bassengene eller prøv deg på en runde med tennis på et av de største tennisakademiene i Europa.

Skulle du ønske det kan du leie deg en bil og kjøre til blant annet Nice og Cannes, som begge ligger mindre en halvtime fra hotellet. Vel tilbake etter en scenisk kjøretur kan du glede deg til en middag bestående av sesongbaserte retter, satt sammen av kokk Franckie Quenette. 

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser