Livet smiler på Bali

Astagina Resort & Spa, Legian, Bali, Indonesia

Deluxe Terrace-rom

Opphold på luksuriøs og rolig resort med spa, inkludert frokost og ekstragoder

Astagina Resort & Spa er omkranset av en stor hage med et vakkert bassengområde, bare en to minutters gåtur fra stranden. Til tross for den rolige beliggenheten, er det ikke lang vei til sentrum av Legian. Med andre ord kan du enkelt kombinere strandlivet med litt shopping eller bar- og restaurantbesøk i byen.

Alle rommene og villaene er innredet i balinesisk stil med store arealer, komfortable senger og et luksuriøst baderom med regndusj og badekar. Hotellområdet rommer et stort utendørsbasseng med en idyllisk terrasse, hvor du kan slappe av i en cabana eller en solseng mens du nipper til en forfriskende cocktail.

Når du har behov for litt ekstra avslapning, kan du bestille en massasje eller behandling på Anjali Spa, hvor alle behandlingsrommene har et eget badekar og dusj. Etter å ha fått en oppkvikkende kroppsskrubb etter et velgjørende bad, kan du ta en tur innom Moka Restaurant som serverer asiatiske og internasjonale retter med en moderne vri. Restauranten kan også ordne romantiske middager med levende lys under stjernene i hagen, og hver uke arrangeres det temakvelder med balinesisk dans og musikk.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser