Mallorca ferie

Frister det med lange, late dager i sola, spennende natur og sjarmerende landsbyer? Da er en Mallorca ferie med TravelBird midt i blinken for deg!

Tilbud

Velg en avreisedato
5 tilbud
Mallorca har i lengre tid vært en storfavoritt når nordmenn skal på ferie. Her finner du noe for alle aldre, om du ønsker en sporty ferie, en ferie fylt med strand og sol eller å utforske vakker natur. Mallorca vil ikke skuffe deg!

Det er ikke uten grunn at Mallorca regnes som en feriefavoritt. Med et behagelig middelhavsklima og og en årlig gjennomsnittstemperatur på 21 grader skjønner vi hvorfor! Det skader heller ikke at Mallorca har mer enn 300 soldager i året! En Mallorca ferie gir deg med andre ord den dosen D-vitaminer du så sårt har savnet, og vil garantert bringe deg smilende tilbake til Norge igjen.

Visste du at Mallorca har vært et populært sted for turister helt siden 1920-tallet? På den tiden var øya et populært reisemål for kjente navn som Audrey Hepburn og Elizabeth Taylor, og det var ikke før 30 år senere at reiseselskaper fikk øynene opp for den vakre øya og masseturismen startet for fullt. I dag farter besøkende hit for å oppleve varme og solrike dager, men øya er også et populært mål for syklister og konsertgjengere. Mallorca har virkelig noe å by på for enhver smak!

Ta vare på deg selv!

Når man er på ferie skal man lade batteriene. For noen innebærer dette å nyte late dager på stranden, mens andre foretrekker å være i aktivitet. Valget er ditt!

Hva gjør du helst når du skal slappe av og lade batteriene? Hva får deg til å koble av? Er det en dag på spa, et slag golf eller adrenalinrush på sykkelsetet? På Mallorca ferie er mulighetene mange!

Spa og avslapping er to ord som går hånd i hånd, og på Mallorca har du mange muligheter, både på ulike hoteller og separate spa. Om du ønsker å holde det enkelt, med en vanlig massasje, eller ønsker mer eksotiske behandlinger er opp til deg. Her skal ingen skuldre være hevet når man drar hjem! For andre er en god flaske vin veien til lykke, og på Mallorca kan du dra på vinsmaking eller piknikk i de mange vinåkrene øya har å by på.

For noen er den beste måten å koble av på ved å kjenne adrenalinrushet. Mange drar på reise til Mallorca med sykkelen i bagasjen, da øya er svært populær for en skikkelig treningsøkt! Både mosjonister og proffsyklister finner veien til Mallorca, mye takket være øyas varierte natur som gir utfordrende sykkelruter. Det er faktisk en populær treningsdestinasjon for Team Sky! Om du heller kan tenke deg en roligere aktivitet kan Mallorca tilby nydelige golfbaner, og om du liker å gå tur i fjellet har du definitivt kommet til rett sted. Mallorca gir deg nok av aktiviteter å velge mellom!

Vakre Palma

Palma er den største byen på Mallorca, og kan by på en spennende historie, en vakker gamleby og fantastisk shopping. Det er bare å glede seg!

Nesten halvparten av Mallorcas befolkning bor i Palma, som gjør byen til et livlig sted med mange barer, restauranter og hoteller å velge mellom. Utforsk gamlebyens trange gater på dagtid og La Lonja på kvelden!

En fin måte å se byen på er å hoppe på en av sightseeingbussene som tar deg rundt i byen. Hopp av og på som du ønsker, og utforsk vakre katedraler, de trange gatene i gamlebyen og designerbutikkene Palma er så kjent for. I hjertet av Palma finner du katedralen La Seu, bygget på 13-tallet, og er et av de høyeste gotiske bygningene i Europa. Faktisk tok det hele 400 år å bygge katedralen! I senere tid har katedralen gjennomgått restaurering og endringer, og den berømte arkitekten Antoni Gaudi er en av mange som har bidratt.

På kveldstid bør området La Lonja utforskes. La Lonja utgjør en del av gamlebyen, og her finner du utallige restauranter, utesteder og barer. Du finner også søte små butikker her. Om du virkelig ønsker en shoppingopplevelse på din Mallorca ferie bør du finne veien til Paseo del Borne, gaten som i senere tid har blitt kjent under navnet “Golden mile”. Gaten tilbyr luksusbutikker som Louis Vuitton, Hugo Boss og Mulberry, men du finner også butikker i en rimeligere prisklasse, markeder og lokale butikker i Palma.

Skjulte og velkjente perler

Hvorfor ikke bruke ferien til å utforske sjarmerende landsbyer og spektakulære grotter? Mallorca er full av overraskelser, og her skjuler det seg mange perler!

Mallorca har mange vakre og interessante steder som bør besøkes når du skal på Mallorca ferie. Kanskje ikke så overraskende at flyplassen på øya er en av de travleste i Europa!

Er du glad i å utforske nye kulturer når du er på reise? Da anbefaler vi deg å besøke de mange sjarmerende landsbyene Mallorca har å by på. Blant de vakreste og mest populære er Validemossa og Deià. Sistnevnte befinner seg ved foten av et fjell, og er svært populær for kunstnere og forfattere, som lar seg inspirere av denne vakre byen med utsikt over Middelhavet. En annen skjult landsbyperle er Fornalutx, som sies å være Spanias mest pittoreske landsby.

En stor del av ferieminnene skapes gjerne gjennom god mat og drikke. Mallorca har hele syv restauranter med den prestisjetunge Michelin-stjernen, i tillegg til nok av andre steder som vil gå tennene dine til å løpe i vann. Du bør også sette av tid til å utforske Drach-grottene, fantastiske kreasjoner skapt av vannets vei gjennom berget. Du finner også en underjordisk innsjø inni grottene. Grottene er virkelig et “must” når du er på reise Mallorca!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret