Maritim ferie ved Vesterhavet

Feriepartner Havnevej 361, Agger, Thy, Danmark

Plass til flere enn to voksne Plass til flere enn to voksne

Mer plass til alle – perfekt for familie og venner

Koselig ferieleilighet i maritim stil med tre soverom, moderne fasiliteter og tilgang til basseng og aktiviteter

Dette moderne sommerhuset ligger i Tranum Strand, på det som mange anser å være en av Danmarks vakreste steder. Huset er smakfullt innredet og hjemmekoselig – med hele tre soverom og to bad, hvorav det ene er utstyrt med boblebad og badstue, kan du ta med hele familien på tur.

Huset som ligger nær sanddynene i Tranum og Rødhus er utvidet med en romslig terrasse og er omgitt av en stor plen – herfra kan du gå til stranden og lett finne flere flotte tur- og sykkelstier så du kan besøke naturskjønne områder som Svinklove og Fosdalen, hvor du blant annet kan beundre utsikten over Jammerbukten.

Brovst er det nærmeste store feriestedet – her kan du handle inn matvarer til å fylle opp kjøleskapet samt litt annen shopping. Du kan også besøke den gamle herregården Bratskov og du finner en rekke små gallerier og sjarmerende kunstatelierer i området. Skulle du ønske å prøve deg på lysstøping kan du gjøre dette på det lokale støperiet i Tranum.

Greit å vite

Ekstra kostnad vil kommer for elektrisiteten og må betales etter oppholdet.

Nøklene må hentes her: Østergade 3, 9690 Fjerritslev mellom kl. 09.00-16.30 (alle dager).

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser