Maritim ferie ved Vesterhavet

Feriepartner Havnevej 361, Agger, Thy, Danmark

Inntil -45% I dag På utvalgte tilbud.

Plass til flere enn to voksne Plass til flere enn to voksne

Mer plass til alle – perfekt for familie og venner

Moderne og maritim ferieleilighet med plass til seks personer – med tilgang til basseng

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -45% på markedets priser ?
Syv netters opphold i et sommerhus, kun losji.

Dette tilbudet inkluderer også adgang til fellesområde med lekeplass, petanquebane og minigolf, sengetøy og håndklær per person, per opphold, sluttrengjøring, trådløst internett og adgang til badehuset.

Merk at elektrisitet må betales for. Prisen er 2,50 DKK/kWH. Estimert pris for en uke er mellom 150 og 200 DKK. Omtrent 60-80 DKK av elektrisiteten går til vannforbruk.

Kjæledyr kan medbringes mot et tilleggsgebyr. Vennligst kontakt hotellet før ankomst for nærmere avtale.

Innsjekk kl. 16.00 og utsjekk kl. 10.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 23.01.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Koselig ferieleilighet i maritim stil med tre soverom, moderne fasiliteter og tilgang til basseng og aktiviteter

Rommene

Huset er hjemmekoselig innredet med store vinduer og en romslig sørvendt terrasse. Det er to bad og tre soverom med totalt seks senger, så hele familien eller vennegjengen får plass. Oppholdsrommet har en åpen planløsning med en stilig kjøkkenøy og en koselig peis.

Fasiliteter

- Kabel-TV
- Trådløst internett
- Terrasse
- Kjøkken
- Vaske- og tørkemaskin
- Boblebad
- Badstue

Bespisning

Feriehuset har et fullt utstyrt kjøkken med alt du trenger for å diske opp flotte måltider. Kjøkkenet har åpen løsning slik at du kan nyte din familie og venner mens du lager mat.

Beliggenhet

Feriehuset ligger i Tranum Strand, som anses av mange å være et av Danmarks vakreste områder. Huset er omgitt av en stor plen og ligger nær de imponerende sanddynene i Tranum og Rødhus – her finner du et bredt utvalg av naturskjønne tur- og sykkelstier. Du kan også enkelt nå områdene Svinklove og Fossdalen, som er kjent for sitt rike plante- og dyreliv. Til den litt større byen Brovst er det omtrent ti kilometer, mens flyplassen i Ålborg kan nås på ca. tre minutter med bil.

Greit å vite

Merk at elektrisitet må betales for. Prisen er 2,50 DKK/kWH. Estimert pris for en uke er mellom 150 og 200 DKK. Omtrent 60-80 DKK av elektrisiteten går til vannforbruk. 

Fantastisk for
Aktiviteter Strand Familie Avslapning Landskap
Feriepartner Havnevej 361, Agger, Danmark

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • Å legge ferien til en romslig og moderne ferieleilighet med fullt utstyrt kjøkken 
  • Å kunne spasere til Vesterhavet på under ti minutter 
  • Å prøve minigolf og petanque eller hoppe uti feriestedets basseng 

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Hvorfor booke gjennom oss?

  • De beste prisene på nettet. Det er vår garanti. Vi sjekker alltid for å forsikre oss om at vi har det aller beste tilbudet på nettet når vi håndplukker våre tilbud. Hos oss kan du være fullstendig sikker på at et team med reiseeksperter allerede har sjekket nettet rundt for å kunne tilby den beste prisen.
    Les mer om vår prisgaranti i FAQ.
  • Velg dine foretrukne datoer, så gjør vi resten - ingen verdikuponger som må løses inn!
  • Nyt godt av våre eksklusive medlemsfordeler som velkomstdrinker ved ankomst, gratis romoppgradering, flyplasstransport og andre ekstragoder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser