Sol og varme på Tenerife

Maritim Hotel, Tenerife, Spania

Superior Sea View-rom

Avslappende opphold på firestjerners hotell på den solfylte øya Tenerife, inkl. halvpensjon eller frokost, velkomsdrink og ekstragoder

Er du ute etter en avslappende ferie på de idylliske Kanariøyene, er Maritim Hotel et utmerket valg. Denne elegante firestjernede resorten holder til i byen Puerto de la Cruz, som ligger på den nordlige kysten av Tenerife. Den fascinerende byen er kjent for sine vinmarker, bananplantasjer og strender med vulkansk svart sand. Det beste av alt er at du bor ved foten av Orotava-dalen, noe som betyr at du vil oppleve mindre regn og mer solskinn enn noe annet sted på øya.

Gjester som er ivrige på å sjekke inn, senke skuldrene og bli på resortens område under resten av oppholdet, kan benytte seg av tre nyrenoverte tennisbaner, fire nye padlebaner, en minigolfbane, et fitnesslokale og et dykkesenter. I tillegg nyter du godt av tre herlige ferskvannsbasseng med solterrasser og to stemningsfulle barer, som serverer snacks og cocktails om ettermiddagen og kvelden.

Du overnatter i en romslig suite med tradisjonelt og lokalinspirert interiør, moderne fasiliteter og utsikt over hagen eller havet. Ikke gå glipp av hotellets to signaturrestauranter, som tilbyr både internasjonale retter og lokale delikatesser.

Greit å vite

Trådløst internett er kun tilgjengelig i resepsjonen/lobbyen. Du kan få internettilgang via LAN-kabel i suiten.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser