Minnerik sommer på Island med flere utflukter

Fem dagers rundreise med utflukter til isbreer, vulkan, Black Diamond Beach, Blå lagnue m.m.

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Gullfoss

Jökulsáelón

Den blå lagune

Den blå lagune

Standardrom på Exeter Hotel

Exeter Hotel

Exeter Hotel

Den blå lagune

Hjalparfoss fossefall

Den gylne sirkel

Reykjavik

Hallgrimskirkja

Den gylne sirkel

Den gylne sirkel

Standardrom på Landhotel

Landhotel

Hekla vulkan

Black Diamond Beach

Steder du vil besøke

Fantastiske naturopplevelser på Island i sommer med utflukter til blant annet den blå lagune og den gylne sirkel, inkludert fly, hoteller og frokost

Opplev Islands dramatiske natur med isbreer, fossefall, vulkaner og varme kilder på en fem dagers rundreise med opphold på hotell sentralt i Reykjavik og på landet i sørlige Island. På programmet finner du blant annet den klassiske gylne sirkel samt Isbrelagunen Jökulsáelón.

Turen starten i verdens nordligste hovedstad, Reykjavik, hvor du sjekker inn på det firestjernede Exeter Hotel med rom innredet i en moderne, industriell stil. Hotellet ligger i byens historiske havneområde og er i gåavstand fra skulpturen Solfärd og shoppinggaten Laugavegur. Så vil du reise sørover for to netters opphold på det splitter nye hotellet Landhotel, hvor du er du omringet av den storslåtte naturen. Din siste natt av oppholdet er du tilbake i Reykjavik på det første hotellet. 


Gjennom hele reisen din får du delta i en rekke klassiske utflukter. Du vil se utrolige vulkaner og fossefall, få oppleve den gylne sirkel, som dekker blant annet nasjonalparken Thingvellir og den berømte vulkanen Hekla. Langs kysten kjører du gjennom dramatisk landskap og vil blant annet se fossefallene Skogafoss og Seljalandsfoss fra enden på isbreen Breidamerkurjökull. Gjør reisen optimal med en 40-minutter båttur på isbrelagunen. Du vil også få muligheten til å bade i den blå lagunen. Alt i alt er denne reisen like magisk som du kan forestille deg. 

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.