Femstjerners luksushotell ved havet

Miramare e Castello, Ischia, Italia

Classic-rom

Femstjerners hotell ved sjøsiden på Ischia, inkludert frokost, adgang til spa og ekstragoder

Øya Ischia er en imponerende formasjon av vulkanisk stein, som reiser seg majestetisk opp av Det tyrrenske hav i det nordlige hjørnet av Napolibukten. Miramare e Castello – et femstjerners hotell ved stranden som holder til rett ved siden av øyas storslåtte slott Aragonese – ligger midt blant Ischias mange spabyer, praktfulle landskap og eldgamle gravsteder.

Når du ferierer her kan du slappe fullstendig av, mens du nyter sofistikerte itaienske fasiliteter og himmelsk utsikt. Du kan starte dagen med å slikke sol på Miramare e Castellos private, rolige strand (som også tilbyr helioterapeutiske behandlinger på en panoramisk plattform), før du tar en dukkert i et av hotellets bassenger – du kan velge mellom et svømmebasseng med ferskvann og et innendørs, oppvarmet basseng. Hotellets restaurant ligger i den nydelige hagen på takterrassen, og her kan du spise a la carte-retter som kombinerer nyskapende og tradisjonell middelhavsmat mens du nyter den imponerende utsikten over middelhavet og landskapet bortenfor.

Greit å vite

Kun gjester over 12 år er tillatt i spaet.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser