Moderne designhotell i Hamburg

Niu Keg, Hamburg, Tyskland

Tripster Double-rom

Tripster Double-rom

Hotell i industriell stil nordøst for Hamburgs sentrum med restaurant, inkl. frokost

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -31% på hotellets priser ?
Opphold på et Tripster Double-rom, inkludert frokostbuffet.

Dette tilbudet inkluderer også en velkomstdrink per person.

Merk at det tilkommer en byskatt, som må betales direkte til hotellet.

Minimum to netters opphold kreves på enkelte datoer.

Innsjekk kl. 15.00 og utsjekk kl. 12.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 05.04.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Maritimt inspirert designhotell i det nordøstlige Hamburg, med restaurant, butikk og gode transportmuligheter, inkl. frokost og en velkomstdrink

  • Tyskland på en tallerken: I hotellets restaurant serveres en nøye utvalgt meny med inspirasjon fra forskjellige deler av Tyskland. Så du vil oppleve å få nye yndlingsretter når du minst forventer det.

  • Ferieatmosfære på boks eller flaske: Hotellets lille butikk selger flere forskjellige kroppsprodukter og lokale delikatesser, som du vil kunne gjenkjenne fra hotellrommet ditt og bistroen. Gå ikke glipp av sjansen til å ta med ferieatmosfæren hjem i form av duft eller smak.

  • Et designhotell med lokal inspiration: Hotellets konsept er fra gulv til tak inspirert av Hamburgs maritime arv og atmosfære i restaurantens små retter. Her blandes elementer som tauverk, kahytter og containerlignende skap til en billedskjønn kombinasjon av det kjølige nordiske og trendy industriell design med et rått uttrykk.

Fasiliteter

- Bar
- Butikk
- Coworking space
- Restaurant

Slik kommer du deg hit

Hotellet ligger i det nordøstlige Hamburg nært metro, s-tog samt to jernbanestasjoner. Det er 20 minutter til Hamburgs flyplass - enten i bil eller med kollektivtransport.
44 Brauhausstraße, 22041 Hamburg, Tyskland

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

Niu Keg ligger i det nordøstlige Hamburg. Herfra kommer du lett inn til byens sjarmerende sentrum, hvor du blant annet kan besøke havnekvarteret i Speicherstadt, den nye bydelen Hafencity, Altonas høylydte fiskemarked, utelivet rundt Reeperbahn, den fredfylte botaniske hagen, de fasjonable shoppingstrøkene ved Jungfernstieg samt flere museer, gallerier og spennende restauranter. Et annet tips er å ta en spasertur langs den vakre elven Alster, eller å oppleve det trendy, renoverte området Schanzenviertel, som har massevis av butikker, restauranter, kafeer og barer.

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser