Moderne strandhotell på Sicilia

Modica Beach Resort, Sicilia, Italia

Deluxe-rom

Opphold på moderne hotell med privat strand på Sicilias sørkyst, inkludert frokost og middag, velkomstdrink og flere ekstragoder

Modica Beach Resort har en vakker beliggenhet i Marina di Modica, en liten badeby utenfor Ragusa på Sicilias sørkyst. Hotellet ligger rett ved strandpromenaden og har en fantastisk utsikt over havet samt en egen privat strand.

Skulle du ønske en pause fra solsengen kan du bruke dagen på å oppdage de omkringliggende severdighetene – besøk byen Modica som ligger i Hyblean-fjellene, pittoreske Ragusa med sin gamleSarkitektur eller ta turen til Syracuse og la deg imponere av de romerske amfiteatrene i Neapolis Archaeological Park.

Tilbake på hotellet kan glede deg til en god middag på restauranten Le Spiagges. Her kan du vente deg en eksplosjon av smaker som bærer en ny, fersk og moderne dimensjon kombinert med gamle sicilianske tradisjoner. Nyt gourmetmat fra Middelhavet under åpen himmel, mens du tar inn utsikten over stranden.

Greit å vite

Bassenget er åpent etter sesong.

Fantastisk for
Strand Mat Avslapning Spa Land Europa

Gå ikke glipp av

  • Hotellets vakre beliggenhet ved havet i badebyen Marina di Modica
  • Å ta en dagstur til pittoreske Ragusa og beundre den antikke arkitekturen
  • Restauranten Le Spiagges som byr på moderne tolkninger av tradisjonelle sicilianske retter

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser