Nyt solen på femstjerners hotell

Movenpick Ibn Battuta Gate, Dubai, De forente arabiske emirater

Inntil -48% I dag På utvalgte tilbud.

Executive-rom

Executive-rom

Family-suite

Family-suite

Femstjerners opphold i Dubai, inkludert frokost eller halvpensjon, samt daglig sjokoladetime

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -48% på markedets priser ?
Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 09.10.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Opphold på et luksuriøst femstjerners hotell i Dubai, inkludert frokost eller halvpensjon, samt sjokoladetime og adgang til Executive lounge

Rommene

Rommene med marokkansk tema har kremfargede vegger i kjølige nyanser, glødende røde lamper og silkeaktige blå fargetoner. Hvert av rommene har en TV, et privat bad og en vindusalkove med lenestoler.

Gjester som bor på Executive-rommene og suitene har adgang til Executive-etasjen med loungefordeler, som blant annet inkluderer daglig aviser, trådløst internett, afternoon tea, daglig frokost, drinker om kvelden og lette kanapeer.

Bespisning

Du kan velge og vrake mellom alle de glamorøse restaurantene og barene på hotellet, som blant annet rommer en storslått spisesal som er utsmykket med hvite lykter, en marokkansk shisha-bar, en italiensk restaurant, en indisk tandoori-restaurant, en strandbar og en biffrestaurant i New York-stil.

Beliggenhet

Hotellet ligger i et av Dubais mest prestisjefylte områder. Du bor i nærheten av sentrum og kun ti minutter fra Jumeirah Beach, så her kan du velge fritt velge hvilken side av byen du helst vil utforske.

Blant de fremste severdighetene du finner her er verdens høyeste bygning og høyeste fontene på the Burj Khalifa, det fantastisk overdådige byggverket Burj al Arab, og de vakre soukene og moskeene i gamlebyen. Du kan spille golf på the Emirates Golf Club, teste ut vannparken på Palm Jumeirah, eller rett og slett bare slappe av på the Oceana Beach Club.
Sheikh Zayed Rd, Adjacent to Ibn Battuta Shopping Mall - Dubai - De forente arabiske emirater

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser