Naturskjønt på Cape-halvøya

Simon’s Town Quayside Hotel, Simon’s Town, Sør-Afrika

Naturskjønt opphold ved koselig marina i Sør-Afrika med muligheter for vannsport og golf, inkl. frokost og drikkekupong

Like ved den billedskjønne marinaen i Simon’s Town, beliggende på Cape-halvøya sør for Cape Town, ligger firestjernede aha Simon’s Town Quayside Hotel. Hotellet ligger tett på False Bay og har utsikt over de majestetiske Simon’s Kloof-fjellene, som troner i bakgrunnen – så det er vanskelig å forestille seg en mer idyllisk beliggenhet. Du sjekker inn på et koselig og komfortabelt rom i maritim stil med alle moderne fasiliteter og egen balkong med utsikt over havet og småbåthavnen. Hotellet er kjent for sin populære Saveur Restaurant, som serverer en førsteklasses frokost og eksklusive retter gjennom dagen.

I False Bay kan du bli med på en rekke vannsportsaktiviteter som seiling, surfing og kiteboarding – og på mindre enn 20 minutter spaserer du bort til stranden Boulders Beach, hvor du kan oppleve Afrikas største pingvinkoloni. Du har et stort utvalg av vandreruter i Simon’s Kloof-fjellene, og den eventyrlystne kan dessuten hoppe nedi et stålbur og dykke med hvithaier. Golfentusiaster har et godt utvalg av golfbaner tett på hotellet, og hvis du vil shoppe og sjekke ut hovedstadens severdigheter, ligger Cape Town kun en 40 minutter unna i bil! 

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser