Avslapning og kultur i Praha

NH Collection Prague, Praha, Tsjekkia

Superior- eller Twin-rom

Praha

Juniorsuite

Moderne opphold i Tsjekkias tidløse hovedstad, inkludert frokost og ekstragoder

Hva sier du til en storbyweekend fullspekket med mat, kultur og sightseeing i en av Europas nydeligste hovedsteder? Sjekk inn på NH Collection Prague i Praha hvor du bor midt i det populære området Andel, som ligger like utenfor bykjernen. Her kombineres en pulserende storbyfølelse med en herlig og avslappende atmosfære. Du kan forvente et trendy rom med et stort areal og en flott restaurant som duker opp med en rikholdig frokostbuffet hver morgen, som egner seg perfekt for å fylle på med energi før en begivenhetsrik dag i bygatene.

Sørg for å utforske så mye som mulig i Praha, som for eksempel den praktfulle Karlsbroen og den storslåtte Borgen i Praha. Har du lyst til å gå amok med VISA-kortet i ferien, kan du ta turen til kjøpesenteret Novy Smichov, hvor du finner mer enn 100 butikker. Praha er også et åpenbart reisemål for deg som er lidenskapelig opptatt av mat og drikke. Nyt en god middag på et spisested med uteservering i gamlebyen, og glem heller ikke å besøke noen av byens godt bevarte ølhaller, hvor du kan prøve ut lokale øltyper til svært hyggelige priser.  

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser