Fortryllende oppphold i Dubai & Seychellene

Dubai, Forente Arabiske Emirater og Seychellene

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Seychellene

Jumeirah Beach, Dubai

Dubai

Mövenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers

Deluxe-rom ved Mövenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers

Dubai

Dubai

Dubai

Baie Beau Vallon, Seychellene

Takamaka Beach, Seychellene

Savoy Hotel & Spa

Savoy standardrom ved Savoy Hotel & Spa

Savoy standardrom ved Savoy Hotel & Spa

Savoy Hotel & Spa

Savoy Hotel & Spa

Savoy Hotel & Spa

Savoy Hotel & Spa

Savoy Hotel & Spa

Savoy Hotel & Spa

Mahe, Seychellene

Mahe, Seychellene

Kombiner det beste av to verdener med tre netter i Dubai fulgt av fem eller sju netter med tropisk avkobling på Seychellene. Inkl. fly, privat transport, opphold, frokost m.m

Første destinasjon: Dubai

Reisen innledes med tre netter i dekadente Dubai. Her sjekker du inn på Mövenpick Hotel - Jumeirah Lakes Towers, en femstjerners perle med flott utsikt over Jumeirah Lakes og skyskraperne ved Dubai Marina. Når du ikke utforsker byens storslagne shopping og fine strender kan du besøke den kunstige øya Palm Jumeirah og promenadestrøket The Walk med flotte uteserveringer i nærheten av hotellet. Når du er fornøyd med sightseeing, kan kanskje bading, spa og god mat tilbake på hotellet friste.

Andre destinasjon: Seychellene

Nå er det igjen på tide å pakke kofferten og sette kursen mot paradiset Seychellene. Her venter fem eller sju netter på Savoy Hotel. Innled dagene med en yogaøkt og en herlig frokost før du tar den tøffe beslutningen om du skal tilbringe dagen ved bassenget eller det glitrende havet. Resortet tilbyr også en tennisbane og et spa, og i nærheten er det mengder av utflukter du kan hoppe på. Besøk nasjonalparker, se en lokal, tradisjonell dans i solnedgangen eller finn en hemmelig øy med en båtutflukt. Når sulten setter inn er det fem restauranter å velge blant, der du kan smake på alt fra skalldyr og lokale spesialiteter til internasjonale retter.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.