Fullspekket eventyr i Sørøst-Asia

Yangon, Bagan, Chiang Mai, Luang Prabang, Siem Reap, Koh Rong, Myanmar, Thailand, Laos og Kambodsja

Kun hos oss

Skreddersydde tilbud til de garantert laveste prisene, som du ikke vil finne noe annet sted.

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Yagan

Chiang Mai

Royal Flora Park, Chiang Mai

Pullman Yangon Centerpoint

Deluxe-rom ved Pullman Yangon Centerpoint

Bagan

Deluxe-rom ved Amata Garden Resort

Amata Garden Resort

Bagan

Phra Singh Waramahavihan

Panviman Chiang Mai Spa Resorts

Mountain Deluxe-rom ved Panviman Chiang Mai Spa Resorts

Mandalay

Kuang Si

Wat Xieng Thong

3 Nagas Luang Prabang

3 Nagas Luang Prabang, Deluxe-rom

3 Nagas Luang Prabang

Luang Phabang, Vang Vieng, Laos

Angkor Wat, Siem Reap

Nita by Vo luxury hotels

Nita by Vo luxury hotels, juniorsuite

Nita by Vo luxury hotels

Banteay Srei

The Royal Sands Koh Rong

Beach front villa, ved The Royal Sands Koh Rong

Beach front villa, ved The Royal Sands Koh Rong

Koh Rong

Koh Rong

Spennende og innholdsrik reise til ikke mindre enn fire land i Sørøst-Asia, med by, strand, natur og kultur. Inkludert fly, frokost og ekstragoder

Dag 1, Yangon:

Du lander i Yangon og installerer deg i ro og mak på hotellet.

Dag 2, Yangon:

Dagen begynner med privat sightseeing i bykjernen, inkludert severdigheter som postkontoret, Mahabadoola-hagen, selvstendighetsmonumentet, markedet, Chauk Htat Kyi, den store liggende buddhaen, samt den imponerende, gyldne Shwedagon-pagoden.

Dag 3, Yangon – Bagan:

Du forlater Yangon og flyr nordover til Bagan, der du først besøker et livlig lokalt marked, fulgt av noen av byens templer og pagoder samt to tradisjonelle verksteder for blant annet trehåndverk. Om ettermiddagen fortsetter dere til Sunset Hill, for å nyte utsikten over solnedgangen.

Dag 4, Bagan – Mandalay:

Fra Bagan fortsetter ferden mot Mandalay, for en rundtur til noen lokale håndverkere som produserer blant annet bladgull, tregjenstander samt utskårne objekter i marmor. Derfra drar dere videre til Golden Palace-klosteret, som er berømt for sine treskjæringer, samt en 200 år gammal teakbro. Sluttdestinasjon for dagen er Chiang Mai, i Thailand, dit reiser dere med fly.

Dag 4-7, Chiang Mai:


Du har to hele dager (tre netter) til fri benyttelse til å utforske Chiang Mai, som er Thailands nest største by. For eksempel kan du besøke templer som Wat Sri Suphan og Wat Chedi Luang, eller den livlige nattbasaren.

Dag 7–10, Luang Prabang:

Det blir igjen bytte av land når du nå flyr videre til Luang Prabang i Laos. Også her blir du tre netter med tilhørende dager. Forslag til interessante severdigheter er fossefallet Kuang Si, fjelltoppen Mount Fousi, nattmarkedet og Pak Ou-grottene.

Dag 10–12, Siem Reap:

Neste destinasjon er Siem Reap – i Kambodsja, der du bor to netter. Siem Reap er mest kjent for det praktfulle tempelkomplekset i Angkor, som står på UNESCOs liste over verdensarv. Men du kan også besøke den livlige bykjernen, med markedet og barstrøket.

Dag 12–15, Koh Rong:

Du nærmer deg slutten på ditt asiatiske eventyr, der du tilbringer tre netter ved havet på øya Koh Rong, utenfor Kambodsjas (vest)kyst. Her kan du roe deg ned litt etter en innholdsrik reise ved å nyte sol, bading og kanskje snorkling langs de snøhvite strendene, som er omgitt av klart, turkist vann.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.