Norsk eventyrhotell fra 1894

Dalen Hotel, Dalen, Telemark

NYHET NYHET

Splitter nytt tilbud hos Secret Escapes

Dalen Hotel Anno 1894

Dalen Hotel med hage

Tårnsuite

Dalen Hotel og hotellbussen

Dalen Hotel restaurant

Deluxe-rom med balkong

Deluxe-rom med balkong

Historisk hotell med utmerket aktivitetsmangfold, inkl. frokost og femretters middag

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -24% på hotellets priser ?
Opphold på et Deluxe-rom med balkong, inkludert frokost og femretters middag,

Dette tilbudet inkluderer også levende pianomusikk ved peisrommet (mandag til lørdag) og historiefortelling ved peisen til visse tider.

Parkering er tilgjengelig uten reservasjon.

Kjæledyr kan medbringes mot et tilleggsgebyr. Vennligst kontakt hotellet før ankomst for nærmere avtale.

Innsjekk kl. 15.00 og utsjekk kl. 11.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 26.03.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Særnorsk hotellopplevelse i naturskjønne omgivelser ved Telemarkskanalens endestasjon, inkludert frokost og femretters middag

  • Et lite stykke norsk hotellhistorie: Du sjekker inn på et hotell som har vært i drift helt siden 1894, da Dalen begynte å øke i popularitet blant internasjonale så vel som norske turister. Den historiske bygningen i klassisk, nasjonalromantisk dragestil er en arkitektonisk perle blant naturskjønne omgivelser og har huset mange prominente gjester opp gjennom årene. Hotellet er i senere tid anerkjent som kulturminne. (Spør de ansatte om den engelske damen hvis du er i stemning for en spøkelseshistorie!)

  • En smak av Telemark: Restaurant Bandak med kjøkkensjef Alexander Thulin i spissen byr på en ambisiøs og sesongbasert à la carte-meny. Mye av ingrediensene er hentet fra lokale gårder, som restaurantens spesialitet – and – som er levert fra Holte gård i Drangedal.

  • Særnorske naturopplevelser i Dalen: Den idylliske beliggenheten ved Bandak – og hotellets hage på nesten 27 000 kvadratmeter – utgjør perfekte rammer for et naturskjønt opphold. Selv om du har et mangfold av aktiviteter å fylle dagene med, kan du også enkelt tilbringe flere dager uten å flytte deg fra hotellets eiendom. 

Fasiliteter

- Restaurant
- Bar
- Hage
- Terrasse
- Parkering
- Trådløst internett

Slik kommer du deg hit

Dalen Hotel ligger cirka 100 meter fra Dalen rutebilstasjon – en halvtimes bussreise fra Høydalsmo, hvor det går busser til og fra Oslo. Hotellet ligger 230 km fra Oslo, 80 km fra Bø og 50 km fra Seljord.
Hotellvegen 33, 3880 Dalen, Norge

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

Historiske Dalen Hotel ligger like ved Bandak, en av Norges dypeste innsjøer. Fjellene og det bølgende landskapet som omkranser hotellet, utgjør perfekte rammer for deg som er ute etter et aktivitetsfylt eventyr. Bli for eksempel med på båttur ned Telemarkskanalen eller utforsk naturen til fots, på sykkel, i kano eller kajakk … Mulighetene er mange! Du kan også fylle dagene med golf, fiske og fluefiske, ridning, historisk håndverk – eller besøke den populære Fruktbygda.

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser