Nyt livet på Sardinia i sommer

Colonna Park Hotel, Porto Cervo, Italia

Superior dobbeltrom

Superior dobbeltrom

Boutiquehotell i Porto Cervo med gangavstand til bykjernen, marinaen og to vakre strender, inkludert frokost

Colonna Park Hotel ligger i hjertet av den fasjonable Smeralda-kysten nordøst på Sardinia. Rommene er vakkert innredet med pastellfarger, tradisjonelle stoffer og tremøbler. Utsikten vender enten ut mot bassengområdet eller hotellets fine hage, og på den private balkongen kan du se solen gå opp og ned over landskapet.

Hotellets restaurant byr på lokale spesialiteter samt en herlig vinmeny. Fra terrassen kan du se ut over sentrale Porto Cervo, og i den koselige loungebaren kan du innlede eller avslutte kvelden med en velmikset drink.

Porto Cervo og Costa Smeralda er kjent for sin unike blanding av fantastiske naturopplevelser og eksklusive luksusdestinasjoner. Her finnes både designerbutikker og lokale håndtverksbutikker, hvor du finner italienske produkter. I tillegg bor du innen kort avstand fra to vakre strender, en golfbane, tennisbaner og en poloklubb, for ikke å glemme Porto Cervos bykjerne og dens marina, som du kan gå til på et par minutter.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser