Nyt solrike dager på Tenerife

Regency Country Club, Tenerife, Spania

Sommer 2019 Sommer 2019

Tillgjengelige datoer neste sommer

Leilighetssuite med ett soverom

Leilighetssuite med ett soverom

Leilighetssuite med ett soverom

Et herlig, eksklusivt opphold på Tenerife – inkludert en flaske cava

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -41% på markedets priser ?
Opphold i en leilighetssuite med ett soverom, kun losji.

Dette tilbudet inkluderer også en flaske cava og frukt per rom, per opphold og oppgradering til Superior-leilighetssuite med ett soverom (ved tilgjengelighet).

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Innsjekk kl. 15.00 og utsjekk kl. 11.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 10.01.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Luksuriøst opphold på et vakkert feriested i balinesisk stil på den vulkanske kanariøya Tenerife – inkludert en flaske cava

Rommene

Leilighetene er klassisk og smakfullt innredet og har store soverom med eget oppholdsrom med åpen løsning til et fullt utstyrt kjøkken. Hver leilighet har sin egen terrasse møblert med solsenger.

Fasiliteter

- Telefon
- Satellitt-TV
- Trådløst internett
- Safe (mot et tillegg)
- Klimaanlegg
- Badekåper
- Hårføner
- Strykejern

Bespisning

Regency Country Club Restaurant serverer frokost hver morgen, lettere måltider til lunsj og retter fra à la carte-menyen hele dagen.

Beliggenhet

Regency Country Club ligger i det eksklusive Chafoya-området og befinner seg bare en fem minutters kjøretur fra byen Los Cristianos, som kan friste med en rekke puber, nattklubber og butikker, i tillegg til et flott havneområde og den inntagende stranden Playa de las Vistas. Det finnes hele seks attenhulls golfbaner i området, samt muligheter for både dykking, seiling og vind- og kitesurfing. Tenerifes mest ikoniske landemerke er vulkanfjellet Teide, omkranset av Las Canadas naturreservat, hvor sjeldne, tropiske vekster blomstrer i den fruktbare vulkanske jorden.

Fantastisk for
Avslapning Drikke Strand Aktiviteter Hotell
Calle Armiche 1, 38652 Chayofa, Santa Cruz de Tenerife, Spania

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Vi liker

  • Den praktfulle utsikten over Atlanterhavet fra infinity-bassenget
  • Den flotte og eksotiske balinesiske stilen
  • Været – stort sett sol og behagelige temperaturer året rundt!

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Hvorfor booke gjennom oss?

  • De beste prisene på nettet. Det er vår garanti. Vi sjekker alltid for å forsikre oss om at vi har det aller beste tilbudet på nettet når vi håndplukker våre tilbud. Hos oss kan du være fullstendig sikker på at et team med reiseeksperter allerede har sjekket nettet rundt for å kunne tilby den beste prisen.
    Les mer om vår prisgaranti i FAQ.
  • Velg dine foretrukne datoer, så gjør vi resten - ingen verdikuponger som må løses inn!
  • Nyt godt av våre eksklusive medlemsfordeler som velkomstdrinker ved ankomst, gratis romoppgradering, flyplasstransport og andre ekstragoder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser