Nyt solrike dager på Tenerife

Regency Country Club, Tenerife, Spania

Sommer 2019 Sommer 2019

Tillgjengelige datoer neste sommer

Leilighetssuite med ett soverom

Leilighetssuite med ett soverom

Leilighetssuite med ett soverom

Luksuriøst opphold på et vakkert feriested i balinesisk stil på den vulkanske kanariøya Tenerife – inkludert en flaske cava

Regency Country Club ligger fredelig til på den vakre, spanske øya Tenerife, ved foten av Teide, øyas flotte vulkanfjell. Klubben kan friste med grønne hager med fargerike blomster, palmer og andre tropiske planter, inspirert av den tropiske øya Balis estetiske prinsipper, med orientalske, håndhuggede statuer i stein og marmor spredt omkring fellesområdene.

Regency Country Club kan tilby en rolig og avslappende ferie med flott utsikt utover Atlanterhavet. De har tre oppvarmede utendørsbasseng og tilbyr et utvalg av thai-, zen-, ayurvedisk og balinesisk massasje, samt behandling med varme steiner. Gjestene har også adgang til treningsfasiliteter og badstue. Recency Country Club ligger bare fem minutters kjøretur fra byen Los Cristianos og den populære stranden Playa de las Vistas.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser