Nyt takterrassen i Nice

Splendid Hotel & Spa, Nice, Frankrike

Deluxe-rom

Harmony-rom

Sentralt og komfortabelt spahotell i Nice, med nærhet til havet, kultur og restauranter – inkludert frokost og ekstragoder

Splendid Hotel & Spa har en sentral beliggenhet i Nice, med kort vei til havet, den herlige strandpromenaden og gamlebyen samt de mange designerbutikkene, parkene og museene. Herfra kan du også enkelt dra på utflukter med sykkel, bil eller buss til byer som Saint-Jean-Cap-Ferrat, Antibes, Cannes eller Monaco.

Hotellrommene har et stemningsfullt og komfortabelt interiør med luksuriøse innslag. Som gjest nyter du også godt av en takterrasse med basseng og bar, for ikke å glemme et moderne spa og et treningslokale. Gled deg til å tilbringe kvalitetstid med velgjørende spabehandlinger, etterfulgt av idylliske spaserturer, regelmessige kafébesøk og eventyrlige utflukter til noen av de andre berømte reisemålene på Den franske riviera.

Greit å vite

Merk at bassenget på takterrassen er stengt om vinteren.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser