Kombiner storby med strand

Ohla Hotel, Barcelona, Spania

Design-rom

Design-rom

Overdådig opphold på femstjerners hotell i det historiske sentrum av Barcelona, inkludert frokost og velkomstdrink

Du kunne ikke fått en mer magisk opplevelse av den uforglemmelige byen Barcelona enn dette; et overdådig opphold på femstjerners Ohla Hotel, som har en førsteklasses beliggenhet i det historiske sentrum av byen. Her bor du i den historiske bydelen Barri Gothic, som er overveldende vakker med sine svingete gater, torg med fontener, kirker og palass. Den storslåtte katedralen troner som en høyreist majestet midt i bydelen. Ohla Hotel ligger i nærheten av konserthuset Palau de la Musica Catalana og La Rambla, en populær gate som er berømt for sitt yrende folkeliv og sine livlige underholdningsartister, markedsboder, kafeer, restauranter og butikker. Du trenger bare å gå 300 meter til Placa de Catalunya, stedet hvor gamlebyen og 1800-tallsbyen Eixample møtes. Det tar også kun ti minutter å spasere til Gaudis verdensberømte, modernistiske bygninger.

Det kan snarere bli problematisk å få lyst til å forlate hotellet, for her bor du i et sant paradis. Ohla Hotel holder til i en staselig, neoklassistisk bygning, og innvendig kombineres et trendy og minimalistisk interiør med både en restaurant og en prisvinnende cocktailbar, samt en takterrasse som rommer et flott basseng og en fantastisk utsikt over Barcelona. Her trenger du altså ikke bekymre deg over kulinariske valgmuligheter, og du får en perfekt muligheter til å ta noen minneverdige bilder av det imponerende bybildet fra takterrassen. Hotellet har i tillegg et fitnesslokale du kan benytte deg av, og en velværeavdeling med badstue. Når du har behov for å hvile ut og samle nye krefter etter de mange sanseinntrykkene du samler opp både på og utenfor hotellet, kan du slappe av på det trivelige og komfortable rommet ditt, som har alle moderne fasiliteter du kan ønske deg.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser