Omringet av fjell og klassisk vestlandsnatur

Myrkdalen Hotel, Myrkdalen, Voss, Hordaland

Dobbeltrom

Dobbeltrom

Her er du omkranset av vakre fjell og klassisk vestlandsnatur, inkludert frokostbuffet og treretters middag som tilvalg

Leilighetene på Myrkdalen Hotel inneholder alle moderne fasiliteter, i tillegg til å være stilfullt innredet med elegante designelementer. Leilighetene ligger idyllisk til utenfor hotellet, og er innrammet av vakre fjell og klassisk vestlandsnatur. De vakre omgivelsene byr på utallige aktivitetsmuligheter for alle aldersgrupper. Her kan du begi deg ut på fotturer, sykkelturer, rideturer eller fisketurer. Hvis du er tøff nok, kan du prøve deg på aktiviteter som paragliding, fallskjermhopping eller rafting på Voss.

Foretrekker du et bedagelig anlagt opphold, kan du dessuten spandere på deg en privat yogatime eller en avstressende oljemassasje på hotellet. Myrkdalen Hotel har ikke et fullt spa, men har derimot to høyt utdannede behandlere som tilbyr det meste du måtte føle for av behandlinger. Nyt deretter en aperitif i en av hotellets to barer, før du inntar et bedre måltid i Restaurant Nuten (om du ikke vil lage middag på ditt eget kjøkken) – gå ikke glipp av middagen som komponeres spesielt fra dag til dag, avhengig av hvilke ingredienser sesongen og lokale leverandører har å by på.

Greit å vite

Vennligst merk at leilighetene ligger utenfor hotellet, men innsjekk og utsjekk finner sted på hotellet.

Merk også at håndklær og sengetøy ikke er inkludert i tilbudet, men kan leies for 150,- kr per sett eller medbringes.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser