Orbaden Konferens & Spa

Orbaden Konferens & Spa, Vallsta, Sverige

Dobbeltrom

Juniorsuite

Naturskjønt opphold i hjertet av Hälsingland, inkludert frokost og middag og tilgang til spaavdelingen

Dette spahotellet ligger ved Orsjön, omgitt av fjell og daler i naturskjønne Hälsingland. Når du ankommer hotellet vil du finne både fruktkurv og mineralvann på rommet, og etter ankomst er du klar til å oppdage alt det Orbaden hotell har å tilby. I nesten hundre år har mennesker kommet til hit for å nyte den gode maten, den vakre naturen og for å bade i Ljusnans klare vann. Nå kan du også prøve: Ta på deg turskoene og opplev usedvanlig vakker natur rett utenfor døren, eller nyt den enestående utsikten fra vinduet mens du tar deg en matbit i hotellets restaurant. Det finnes en rekke ulike aktiviteter du kan prøve, både innendørs og utendørs. Personalet vil hjelpe deg med å finne de aktivitetene som passer for akkurat deg.

Under hele oppholdet vil du ha gratis adgang til hotellets spa, i tillegg til innendørsbassenget, boblebadet og mineralsaltbadet. Her kan du booke massasje og diverse andre behandlinger, nyte et glass sprudlevann i jacuzzien eller bli med på en yogatime i hotellets Orsjö-rom. Anlegget har blitt renovert regelmessig, spaavdelingen har blitt bygd på to ganger, og restauranten har til og med blitt bygget om for å tilpasse seg den vakre utsikten. I dag er Orbaden Konferens & Spa en oase i Hälsinglands vakre natur – her kan du koble av og nyte årstidenes forandringer.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser