Femstjerners drømmeferie på Maldivene

Outrigger Konotta Maldives Resort, Gaafu Dhaalu Atoll, Maldivene

Beach villa med privat basseng

Beach villa med privat basseng

Beach villa med privat basseng

Beach villa med privat basseng

Overwater-villa med privat basseng

Overwater-villa med privat basseng

Overwater-villa med privat basseng

Overwater-villa med privat basseng

Luksuriøs villa med privat basseng og utsikt over Det indiske hav, inkludert helpensjon og ekstragoder

Gjør deg klar til en uforglemmelig ferie i tropiske omgivelser, mens du bor på femstjerners Outrigger Konotta Maldives. Resorten holder til på atollen Gaafu Dhaalu, som er en del av den praktfulle øystaten Maldivene. Du sjekker inn i en stemningsfull villa, som byr på et imponerende areal, et privat basseng og utsikt over Det indiske hav. Med andre ord utgjør villaen en romantisk ramme for ditt opphold i dette øyparadiset.

Dagene kan tilbringes med fullstendig avslapning eller eventyrlige aktiviteter i nærområdet. Yoga, pilates, snorkling, padlebrett og undervisning i thailandsk matlaging er bare noe av det du kan prøve ut. Du kan også dra på dykketur og møte lokale venner i form av hvalhaier og delfiner i havet som omgir resorten.

Resortens restaurant Blue Salt har en kreativ meny med fokus på fisk- og skalldyrretter som tilberedes med en europeisk-asiatisk vri. Velger du tilbudet med all-inclusive, er du sikret en helhetlig kulinarisk opplevelse med en rekke spennende gourmetmåltider. Selvfølgelig kan du også bestille maten som romservice, hvis du vil nyte godsakene i ro og mak i villaen din.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser