På landet nært Den franske riviera

Hôtel Font Mourier, Saint-Tropez, Frankrike

Superior-rom

Et fredelig opphold i det vakre landskapet nært Saint-Tropez, inkludert frokost og ekstragoder

Saint-Tropez var en gang en fredelig fiskerlandsby, men har blitt til et mekka for jetsettere som tiltrekker lystyachter og de velstående, som oppsøker dets glitrende vann og berømte strender. Siden Brigitte Bardot gjorde stedet kjent da hun spilte inn "Og Gud skapte kvinnen" i 1956, har Saint-Tropez aldri sett seg tilbake. Men til tross for sine glamorøse assosiasjoner, har dette fengslende stedet en roligere side også.

Hôtel Font Mourier ligger bare fem kilometer fra Saint-Tropez, og skaper sin egen rolige lomme mellom bartrærne på Frankrikes sørkyst. Du vil finne et utendørs svømmebasseng med bar, samt en appetittvekkende restaurant hvor du kan nyte lokale retter på terrassen, ved bassenget eller i hagen. Du er heller ikke langt fra rivierastrendene ved Ramatuelle eller lagunebyen Port-Grimaud.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser