Pakkereiser

Å reise på ferie har aldri vært enklere! Her på TravelBird finner du våre beste pakkereiser, slik at du på en rask og enkel måte kan bestille din neste ferie.
Det finnes millioner av flyreiser, hoteller og utflukter rundt om i verden og man kan rett og slett søke seg matt dersom man skal finne alt på egen hånd. Vi er her for deg!

For soltørste nordmenn er sydendestinasjoner yndet når det er tid for en lengre ferie. Bestiller du via en reiseoperatør kan du skaffe deg masse informasjon og inspirasjon til din neste ferie, og gjerne fly+hotell på ett tasteklikk. Her hos TravelBird får du tips og informasjon om hver destinasjon, kulturskatter du bare må oppleve og annet snadder som populære feriedestinasjoner. I år er eksotiske destinasjoner som Den Dominikanske Republikk, Vietnam og Kina spesielt populære reisemål!

Når man først legger ned mye penger i en ferie er det godt å vite at man er i gode hender og at man er sikret å få med seg de aller beste severdighetene. Etter at Myanmar åpnet sine dører for ny turisme, har verdens eventyrlystne strømmet til Burma hvor skjulte natur- og kulturskatter ligger og venter. Bestiller du en reise hit kan du ofte også få arrangert diverse guidede turer slik at du får opplevd det beste av det beste! Går du for pakkereiser vil du spare deg for unødvendig stress og mas med å booke alt separat.

Fordeler med pakkereiser

Bestill fly + hotell sammen slik at du kan bruke tiden din på å glede deg til ferie!

Det finnes en rekke fordeler med å bestille pakketur via et reiseselskap fremfor å finne alt selv. Reiseselskaper jobber hver dag for å kunne tilby de aller beste reisetilbudene for deg!

Å bestille pakkereiser, bestående for eksempel av fly+hotell, fremfor å saumfare internett for ulike tilbud sparer deg for tid når du skal på ferie! Ikke bare er det tidsbesparende og pengebesparende å bestille pakketurer, du vil også få mange tips og gode råd om stedet du skal til. Når du henvender deg til arrangøren kan du få god hjelp når det gjelder spørsmål om standard, beliggenhet, handikap- og barnevennlighet, samt andre ting som er nødvendig for deg å vite før reisen. Det å bestille pakketurer er derfor ideellt dersom du skulle trenge en hjelpende hånd. Du kan også få informasjon om nødvendige papirer og visum du eventuelt måtte trenge før avreise.

Pakketurer er også et svært lønnsomt alternativ dersom du reiser med en stor familie med flere barn fordi de fleste pakketurer kan skilte med rabatter for barna. Turoperatører har også ofte et samarbeid med de mest familievennlige hotellene slik at ferien blir en fryd for både store og små. Hotell + fly er en vanlig kombinasjon, og gjør planleggingen deres enklere enn noensinne!

Eksotiske pakkereiser

Vi nordmenn har blitt mer og mer eventyrlystne og reiser gjerne til fjerne og eksotiske destinasjoner.

Skal du reise langt avgårde er det en god idé å bestille din reise gjennom et reiseselskap som jobber med pakketurer.

Reiseselskapene følger med på oversikter over hvor det er best å reise for årstiden, på trender, på arrangementkalendere og lignende. På sommeren er det fint å holde seg i Europa hvor gradestokken ligger på deilige 30 grader og kulturlivet yrer, mens på vinteren reiser folk gjerne mye lenger for sol og varme. Thailand og de karibiske øyene er populære destinasjoner. Når det er grått, trist og kaldt her hjemme i nord, hvor deilig er det ikke å komme seg litt vekk og nyte late dager i solen på din utvalgte resort med en liten sommerdrink i hånden mens du hører på palmesuset? Hva med å unne seg en luksusferie på drømmeøyene Maldivene hvor du bor på et eksklusivt hotell nede ved vannkanten?

En pakkereise kan få drømmer til å gå i oppfyllelse. Turoperatører har en rekke svært eksklusive hoteller på lager, men også helt unike pakketilbud hvor du får så mye mer enn kun fly og hotel. Det er ofte mulig å legge til en rekke tilvalg til din bestilling som leiebil, utflukter, måltider, konsertbilletter og så videre, og når bestillingen er gjort vil du få alt du trenger tilsendt til din e-post adresse. Enklere blir det ikke!

Våre ferievaner

Våre vaner endrer seg i takt med det økende tilbudet av spennende reisetilbud. Reisene blir mer og mer sammensatte og spennende takket være tilbyderes erfaring og våre reiseønsker.

I dag kan du oppleve akkurat det du ønsker mest når du drar på tur. Gode samarbeid mellom reiseselskaper og lokale hoteller og eksperter lar deg bruke lite tid på stress og planlegging og masse tid på å glede seg til en skreddersydd reise.

Selv om vi nordmenn ofte velger stranden når vi vil på ferie, ser man nå en økende popularitet for ferier i Norge, gjerne bestilt som en pakke. Spesielt populært er fly+hotell. Nord-Norge er en favoritt, og bestiller du gjennom en arrangør kan du ofte glede deg over mange forskjellige utflukter og aktiviteter som du kan legge til ved bestilling. Hva med å se nordlyset fra en snøscooter i Tromsø, hvalsafari utenfor Lofoten eller tur med huskyer på slede på de hvitkledde viddene på Svalbard?

Høsten og våren er favorittårstidene for storbyferier hvor kunst, kultur og kulinariske opplevelser ofte står i fokus. Når man skal på storbyferie er det viktig å ha en god base i byen. Bestiller du pakkereiser vil din turoperatør alt ha utforsket byen og vet hvor du burde bo. Reiser bestilt som en pakke kan ta deg til både fjerne og nære destinasjoner på en enkel og rask måte. Glem alt av stress og bry og la noen andre ta seg av det istedenfor.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret