Panoramautsikt fra terrassen

BW Signature Collection Hotel Paradiso, Napoli, Italia

Superior-rom med havutsikt

Lite Life Spa – 800 meter fra hotellet

Lite Life Spa – 800 meter fra hotellet

Elegant opphold med panoramautsikt i Napoli, inkludert frokost, prosecco og matrabatt

Italias tredje største by (og pizzaens fødested) er også en av de eldste. Den historiske, UNESCO-listede bykjernen er full av gamle slott og kirker, og beliggenheten ved havet byr på panoramautsikt uten like. Foruten den berømte pizzaen finnes det her også mengder av kunst, fresker og skulpturer å beundre.

Du bor på Best Western Hotel Paradiso, som ligger i et av Napolis vakreste områder, ved fjellet Posillipo like utenfor sentrum. Hotellet har en praktfull utsikt over bukten og Vesuvi, som du kan nyte fra takterrassen mens du prøvesmaker retter fra det lokale kjøkkenet. Fra hotellet kan du spasere til stranden og havnen Mergellina på noen minutter. Vil du ta en dagsutflukt, går båter til vakre øyer som Ischia, Procida og Capri fra havnen.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser