Paradisisk ferie i Phuket

Angsana Laguna Phuket, Phuket, Thailand

Inntil -68% I dag På utvalgte tilbud.

Laguna-rom

Laguna-rom

Laguna Grand-rom

Laguna Grand-rom

Laguna Grand-rom

Angsana One Bedroom-loft

Angsana One Bedroom-loft

Fredelig resort ved kysten i Phuket med prisbelønt spa, inkludert frokost og ekstragoder

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -68% på hotellets egne priser ?
Opphold på et Angsana One Bedroom-loft, inkludert frokost.

Dette tilbudet inkluderer også transfer en vei fra Phuket Internationa, en thaimiddag fra fast meny på Baan Talay (ekskludert drikkevarer) per person, per opphold samt en spakreditt på 2,000 THB og en matkreditt på 3,000 THB per rom, per opphold.

Innsjekk kl. 15.00 og utsjekk kl. 12.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 17.12.2018.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Skjermet resort med prisbelønt spa like ved kysten i Phuket, inkludert frokost

Rommene

Rommene er innredet i kremfargede og hvite nyanser. Sengene er utstyrt med luksuriøst sengetøy, og de holder seg kjølige og behagelige takket være brisen som kommer inn fra den store balkongen. Dekoren bærer preg av lokal thailandsk kultur, med moderne thailandsk kunst på veggene og friske innslag i rødt og den tradisjonelle thailandske lillafargen. Len deg tilbake i de sorte kurvstolene med myke puter og nyt den vakre utsikten.

Fasiliteter


- Senket badekar (på utvalgte rom)
- Flatskjerm-TV med satellittkanaler
- Lydanlegg
- Trådløst internett
- CD/DVD-spiller ved forespørsel
- Toalettartikler
- Hårføner
- Minibar
- Telefon
- Safe
- Badekåpe og tøfler
- Te- og kaffeutstyr
- Takvifte

Bespisning

Du kan velge og vrake i et bredt utvalg av spisesteder på denne store resorten. Start dagen med en internasjonal frokostbuffet på Market Place, hvor du kan beundre utsikten over lagunen gjennom gulv-til-tak-vinduene. Senere på dagen kan du slappe av ved bassenget, hvor du kan få servert iskalde drinker og snacks fra XANA Bar. Når solen går ned, kan du la deg lokke av Thailands kulinariske fristelser på Baan Talay, resortens gourmetrestaurant, som har spesialisert seg på det thailandske kjøkken. Rund av kvelden med en spasertur langs strandpromenaden, som ligger like i nærheten. Føler du trang til å prøve noe nytt, kan du spise middag ute i det fri på resortens biffrestaurant, Bodega and Grill.

Spa

Phuket Spa and Angsana har blitt belønt med de ettertraktede prisene Amazing Value for Money Spa in Thailand, og The Most Innovative Spa Menu in Thailand, så du er garantert en uforglemmelig spaopplevelse under ditt opphold. Produktene som inngår i kroppsskrubber og andre behandlinger, er laget av naturlige og lokale råvarer. La de erfarne terapeutene massere og lindre musklene dine under en 90 minutter lang Angsana-massasje, eller skjem bort huden din med en forfriskende kroppsskrubb, hvor du blir innsmurt i mango, papaya og andre tropiske frukter.

Beliggenhet

Resorten er hovedsakelig omgitt av natur, og ligger rett ved havet, noe som gjør at du er skjermet fra ståket og menneskemylderet i byen. Har du lyst til å utforske sentrum av byen, kan resorten bestille en sjåfør som kan ta deg med på en 30 minutter lang kjøretur til gamlebyen i Phuket. 20 minutter unna finner du dessuten teateret Siam Niramit, hvor du kan lære mer om Thailands historie, og oppleve et show med mer enn 100 artister.

Fantastisk for
Aktiviteter Avslapning Spa Mat
10 Moo 4, Srisoonthorn Road, Tambon Cherngtalay, 83110, Thailand

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Vi liker

  • Den fredelige lagunen som omgir resorten
  • Å ta en båt gjennom resorten for å se området i sin helhet
  • Å nyte en spabehandling på det prisbelønte Angsana Spa

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Hvorfor booke gjennom oss?

  • De beste prisene på nettet. Det er vår garanti. Vi sjekker alltid for å forsikre oss om at vi har det aller beste tilbudet på nettet når vi håndplukker våre tilbud. Hos oss kan du være fullstendig sikker på at et team med reiseeksperter allerede har sjekket nettet rundt for å kunne tilby den beste prisen.
    Les mer om vår prisgaranti i FAQ.
  • Velg dine foretrukne datoer, så gjør vi resten - ingen verdikuponger som må løses inn!
  • Nyt godt av våre eksklusive medlemsfordeler som velkomstdrinker ved ankomst, gratis romoppgradering, flyplasstransport og andre ekstragoder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser