Pomp og prakt i Dubai

Fairmont Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater

Fairmont View-rom

One Bedroom-suite

Moderne og elegant hotell sentralt i Dubai, inkludert frokost eller halvpensjon og andre ekstragoder

Fredelige strender, designerbutikker og massevis av glitrende skyskrapere gjør Dubai til et attraktivt reisemål, uansett om du er her for å slappe av eller shoppe. Dubai er synonymt med rikdom, og her finner du flere enestående severdigheter (som verdens største shoppingsenter og den høyeste menneskeskapte bygningen), så du har massevis å få tiden til å gå med. Og på grunn av hotellets sentrale beliggenhed midt i byen, er det lett å oppleve alt det fantastiske Dubai kan by på.

Fairmont Dubai ligger like overfor Dubai World Trade Centre på Sheikh Zayed Road, og The Dubai Mall ligger bare ti minutter unna. Hotellet kan skryte av en sofistikert og moderne atmosfære som kan fornemmes overalt, fra de 13 barene og spisestedene til det overdådige spaet, fitnessenteret og de to utendørsbassengene. Jumeirah Beach ligger få minutter unna, så du kan raskt få sand mellom tærne, og tilbake på hotellet kan du nyte en fantastisk utsikt over Persiabukten og byens skyline fra ditt elegante rom.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser