4 tilbud

Reise Til Abu Dhabi

Bli med TravelBird på et fortryllende eventyr med en reise til Abu Dhabi, her vil du finne en enestående blanding av det moderne og det tradisjonelle.
Valgte filtere:
4 tilbud
Filtre Tilbakestill

Velkommen til Abu Dhabi hvor du får oppleve det luksuriøse i en elegant blanding av det hypermoderne og det tradisjonelle.

Din reise til Abu Dhabi vil by på et fantastisk eventyr i en av verdens mest luksuriøse metropol. Som hovedstad i det allerede eksotiske landet De forente arabiske emirater, er byen som offisielt er kjent som emiratet Abu Dhabi, det perfekte sted for deg som ønsker et eventyr i stil med 1001 natt. Inntrykket du vil få av å reise til Abu Dhabi er at kontrastene mellom moderne og tradisjonelt blir mer og mer nyansert. Det tradisjonelle arabiske blandes uanstrengt med det hypermoderne, som gjør at Abu Dhabi har en unik og fantastisk arkitektur over seg. Storslåtthet og tradisjonell arabisk sjarm danner en fortryllende atmosfære, og alt du trenger å gjøre er å ta det inn og nyte tiden din i De forente arabiske emiratene. Selv om Abu Dhabi tidligere var kjent som Dubai´s lillesøster, er hovedstaden nå kjent som et travelt metropolis som ikke er ukjent med overflod, modernitet, og luksus. Abu Dhabi har allikevel mer fokus på kultur enn Dubai, og dermed er byen også mer autentisk og sjarmerende sådan. En reise til Abu Dhabi vil for de fleste by på en perfekt blanding av tradisjonell kultur, sammen med det moderne og luksuriøse som den nordøstlige naboen Dubai er så fantastisk kjent for.

Før den enorme veksten som resultat av oljeproduksjonen var Abu Dhabi en liten by uten spesielt mye av det grandiose byen i dag tilbyr. som for eksempel den storslåtte Sheikh Zayed moskeen. Dette enestående byggverket er den sjette største moskeen i verden, og her kan du benytte deg av guidede turer gjennom det flotte bygget. Men det er viktig at du er klar over at det er strenge kleskoder, riktignok spesielt strengt for kvinner. Det finnes naturligvis mange andre spennende steder å utforske. Du har blant annet Khalifa parken med museer, akvarium og mye mer. Selve Khalifa parken skal ha kostet cirka 50 millioner dollar å utvikle, så den har absolutt mye verdi i seg. Heritage Village er også et godt sted hvis du ønsker å utforske den arabiske kulturen i hovedstaden. Her finner du replikaer av bygninger, håndverks butikker, og tradisjonelle trebåter. Ellers er Yas Island et veldig populært sted for den som liker fart og spenning, samt muligheten for å kunne kjøle seg ned i varmen. Her finner du nemlig Yas Marina Circuit hvor du kan få muligheten til å se professionell motorsport på en storslått bane. Eller om du ønsker kan du også booke en fartsfylt erfaring enten som sjåfør eller passasjer i en rask sportsbil. Med tanke på at Abu Dhabi kan bli så varmt som hele 50 varmegrader, er det veldig fint å ha muligheten til å besøke Yas Vannpark. Her kan du benytte deg av en av de hele 40 attraksjonene parken byr på, og kjøle deg ned mens du nyter moroa i en av de mange vannskliene. Hvis du skulle være på utkikk etter kjøligere klima etter din reise til Abu Dhabi, kan kanskje Østerrike være neste stopp?

Vakkert og eksotisk landskap.

Eventyrlige ørkenlandskap, mystiske oaser, og de fantastiske kyststripene gir deg en opplevelse du sent vil glemme.

Du trenger ikke reise langt ut av emiratenes hovedstad før du er dypt inn i sanddynenes land. For å komme deg rundt i ørkenen kan du enten klatre ombord i en ørken jeep og frese rundt på de flotte dynene, eller ta det roligere på ryggen til en kamel i typisk arabisk stil. Hvis du har muligheten bør du gi Rub'al-Khali ørkenen et besøk, som er verdens største sammenhengende ørken og dekker hele 650,000 kvadratkilometer! Også kjent som “det tomme kvartalet” er denne ørkenen blitt en populær destinasjon for reisende som ønsker å oppleve ekte ørkenlandskap, men husk å ta med nok vann! Hvis ørkenlandskapet blir litt tørt, kan du alltids bli med TravelBird på en reise til frodige Vietnam!

I dette solfylte paradiset finnes det også mange fantastiske strender hvor du kan nyte det varme klimaet. Corniche stranden er et flott eksempel. Her finner du 2 kilometer lang plettfri strand med turkisblått hav og palmetrær som gir stranden en avslappende atmosfære. Corniche stranden er også delt inn i tre forskjellige seksjoner slik at du kan finne det miljøet som passer best for deg enten du er med familie eller en gruppe venner. Yas Beach er en strand med litt mer avslappet miljø, her kan du begi deg ut på forskjellige vannaktiviteter, ta det helt med ro med en kald drink, eller begi deg ut på en av basseng festene som arrangeres på fredager. Innenfor Marawah marine biosfærereservat finner du en øy ved navn Bu Tinah, denne fantastiske øya er på UNESCO´s verdensarvliste, og er absolutt verdt å få med seg. Din reise til Abu Dhabi ville ikke vært komplett uten et besøk til denne verdenskjente øya. Bu Tinah har omfattende sjøgress felt, flotte mangrover, og imponerende korallrev! Her lever det blant annet dyr som flamingoer, fiskeørn, forskjellige delfinarter, og havskilpadder. Hvis du ønsker å se mer dyreliv finnes også Emirates Park Zoo ikke lange kjøreturen unna Abu Dhabi. Her kan du finne en lang rekke eksotiske og flotte dyr som for eksempel en veldig sjelden type hvit tiger, elefanter, sebraer, sibirsk bjørn, og mye mer. Hvis dyrelivet gav mersmak kan vi anbefale en tur til Afrika for å sjekke ut en av de mange safariene kontinentet byr på.

Abu Dhabi er en severdighet i seg selv.

Den enorme økonomiske veksten har gitt byen en lang rekke storslåtte skyskrapere, men har samtidig tatt vare på den unike kulturen til hovedstaden.

Enten du er mest opptatt av det gamle og tradisjonelle, eller det nye og hypermoderne, vil du finne det du leter etter i Abu Dhabi. Den eldste bygningen i Abu Dhabi er Al-Hosn fortet, som ble bygget i 1793 for å huse familien som styrte på den tiden. Bygget er også kjent som “Old Fort” eller “The White Fort”, og blir nå brukt som museum for å vise fram historien og kulturen til Abu Dhabi. Som svar til Dubais storslåtte Burj Khalifa, har Abu Dhabi det som kalles “Observation Deck 300” eller Observasjonsdekket. Her vil du ha muligheten til å se med et unikt perspektiv, byens enestående skyline. Som hovedstadens høyeste utsiktspunkt er dette absolutt noe du bør få med deg. Dette dekket befinner seg i 74 etasje i Jumeirah ved Etihad Tårnene. En annen enestående bygning i Abu Dhabi er “The Louvre Abu Dhabi”. I samarbeid med Frankrike bygget lederne av Emiratet Abu Dhabi dette futuristiske bygget for å kunne fremme kunst, utdanning, og kultur. Det er på ingen måte en kopi av den franske versjonen, men heller en unik og individuell institusjon som skal gi deg en unik og original type utstilling.

En reise til Abu Dhabi vil gi deg en fortryllende arabisk gastronomi.

Et metropol fylt med luksuriøse restauranter som garantert vil gi den en uforglemmelig matopplevelse.

Enten du ønsker å fordype deg i de typiske lokale aktivitetene som å ta en ettermiddag på shisha cafe, eller heller ønsker å benytte deg av en av de mange internasjonale restaurantene med mat fra over hele verden, er det ikke veldig sannsynlig at Abu Dhabi vil komme til å skuffe. Luksusen og overfloden i byen har nemlig blitt en fantastisk gro plass for enestående god mat som passer alles smak. Hvis du vil prøve deg på en av de mest autentiske restaurantene med smak av midt-østen, kan vi anbefale Lebanon Mill. Her vil du bli møtt av vennlige kelnere og ypperlig god mat! Maten fra midt-østen vil by på fargerike måltid, med smaker gjort ekstra spennende med sterke krydderier. Selv om den emiratiske hovedstaden har en overflod av internasjonale smaker, vil vi likevel anbefale å prøve noen av de lokale spesialitetene. Harees er en enkel og tradisjonell rett som vi tror vil falle i smak. Den lages med hvete, kjøtt, og salt. Ja, det er en veldig enkel rett, men overhodet ikke fattig på smak! En annen tilsynelatende veldig enkel rett, men som garantert ikke vil skuffe er Machboos. Hovedsakelig er retten bare laget med kjøtt og ris, men i det midt-østlige kjøkken er naturligvis krydder en veldig stor del av tilberedningen av maten. Og hvis disse krydrete rettene faller i smak kan en reise til det krydrete Indiske kjøkken kanskje være noe for deg.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret