29 tilbud

Reise til Amerika

TravelBird tar deg fra enorme nasjonalparker i Canada, til samba på stranden i Brasil. En reise til Amerika gir deg alt mellom himmel og jord.
Se mer:
Valgte filtere:
29 tilbud
Filtre Tilbakestill

Et kontinent som er hjem til noen av de beste nasjonalparkene i verden, utsøkt mat, og en enestående og unik kultur. Alt dette og mer bør være grunn nok til å ville prøve deg på en reise til Amerika med TravelBird.

Amerika som kontinent byr faktisk på noen av de mest mangfoldige av feriesteder du kan tenke deg. Nord-Amerika har naturligvis en veldig annerledes opplevelse variasjon enn Sør-Amerika, men også innenfor De Forente Staters grenser vil du finne ferier og opplevelser i alle slags varianter. Om så du vil oppleve USAs karakteristiske sørstater, prøve deg på en “road-trip” i verdensklasse på den californiske vestkysten, besøke “det store eplet” som byr på en opplevelse uten like, eller krysse av et stort punkt på “bucket listen” din ved å stikke innom Grand Canyon! Du vil uansett kunne være sikker på at Nord-Amerika er et mangfold av unike opplevelser uten sidestykke. For ikke å glemme det eksotiske Mellom-Amerika, hvor du kan finne en helt unik ferie i fargerike Karibien med det kulturelle Cuba, avslappende Curacao, og mye mer. Hvis du ser lenger sør på din reise til Amerika bør du definitivt gi Sør-Amerika en sjanse fordi her vil du finne en variasjon som garantert vil imponere. Få en unik naturopplevelse i praktfulle Patagonia, og nyt den noe familiære naturen som nasjonalparkene som Argentina og Chile byr på. I Sør-Amerika vil du finne mer enn bare fantastiske naturopplevelser, men også enestående kulturhistoriske severdigheter. I Peru vil du kunne finne mystiske attraksjoner som Machu Picchu, Cusco, Den hellige dalen, og mye mer. Men også I Nord-Amerikas Mexico kan du finne bygninger som er rike på historie som Maya templene som er strødd utover landet.

Nord-Amerika

Hjem til osteburgeren, frihetsgudinnen, og niagara falls er dette et enestående reisemål.

Med en mangfoldig trio av Canada, USA, og Mexico er den Nord-Amerikanske delen av kontinentet et mylder av variasjon, noe som kanskje ikke er så overraskende hvis du tenker på den enorme størrelsen disse landene har. En storbytur til New York er absolutt noe som kan være et godt førstestopp. I søvnløse New York vil du finne en by som nekter å skuffe. Med noen av verdens mest ikoniske severdigheter som Brooklyn Bridge, Empire State Building, Times Square, og mye mer. Og fra New York trenger du ikke se langt over Canadas grense for å finne flotte moderne byer som Toronto, Vancouver, Montreal og fler som bugner av spennende muligheter for enhver reisende. Her vil du finne samfunn som virkelig verdsetter kultur, med en rekke gode museer, original arkitektur, fine restauranter, og snedige jazz barer. Men selv om både USA og Canada har en rekke flotte byer som absolutt er verdt et besøk, er det for mange av oss nordmenn naturen som lokker mest. I Canada vil du finne et land med store majestetiske fjell, vanvittige innsjøer, og et nordisk mangfold av dyr. Alt dette kan du for eksempel finne i Banff nasjonalpark. Hvis du heller ønsker sol og varme kan du la deg fortrylle av Amerikas “Golden State”. I California vil du nemlig finne et stabilt og fantastisk klima som lokker de aller fleste. En veldig god måte å få sett denne solfylte staten på er gjennom en “road trip” langs Highway one, dette er en kjøretur som virkelig kan gi deg noe av det beste denne delstaten har å by på. Med Solfylte og varme San Diego i sør, til tåkete San Fransisco i nord er dette en tur du sent vil glemme. Mellom de paradis aktige strendene og vil du oppover mot Nord-California finne det som er kjent som “The Big Sur” dette er et fantastisk unikt klippelandskap som strekker seg utover havet langs Highway One. På veien vil du kunne finne mange sjarmerende byer som byr på passende stopp underveis. Å reise til Amerika viser seg å være et fantastisk eventyr av opplevelser du ikke bør gå glipp av.

Sør-, og Mellom-Amerika

Tempelruiner, fantastisk mat, unik kultur, og eksotisk natur.

På din reise til Amerika vil du kunne finne noe av den mest storslåtte naturen, mest innbydende kulturen, og en vanvittig interessant historie med severdigheter til å testamentere nettopp dette. Ta for eksempel Inca-byene i Peru. Det mest kjente, og kanskje viktigste å få med seg i Peru er det verdenskjente Machu Picchu hvor du kan få et innblikk i eldgammel historie. I motsetning til de fleste andre Inca-områder, er denne UNESCO beskyttede byen relativt intakt grunnet at de spanske innvandrerne aldri fant den. Husk å ta med kameraet ditt fordi dette er en opplevelse du vil ha lyst til å se tilbake til mange ganger, Peru har nemlig en tendens til å imponere de fleste reisende. Peru har også storslått natur, men allikevel kan den ikke forbigås av det fantastiske Patagonia i Chile og Argentina. Begge disse Søramerikanske landene byr på en helt enestående natur. I Chile vil du finne hovedstaden Santiago som med sine snøkledde fjelltopper i alle retninger utenfor byens omkrets har en helt fantastisk atmosfære. Chile strekker seg 4300 km langs vestsiden av Sør-Amerika, noe som gir landet et fantastisk mangfold av landskap. Med alt fra flotte fjordlandskap, vulkaner, eldgamle skoger, isbreer, og ørkener, kan dette landet virkelig gi en naturopplevelse for enhver smak. Nasjonalparken Torres del Paine er et flott sted å utforske noe av Chiles imponerende natur. Argentina har også en helt enestående natur, og med travle Buenos Aires som hovedstad er det vanskelig å kjede seg i dette landet som har et bredt spekter av severdigheter. For eksempel den unike isbreen Perito Moreno, eller Iguazu fossefallene som er potensielt den vakreste fossen i verden, og absolutt et syn alle bør få med seg. Allikevel overgår nok ikke Iguazu de berømte Victoria fallene i Afrika!

Iguazu fossefallene er også en del av det utrolig landet Brazil. som har et fantastisk utvalg av hvite sandstrender, frodige regnskoger fylt med et dyreliv uten like, samt den vanvittige byen Rio de Janeiro. Første stopp for de fleste som begir seg ut på en tur til Brasil er nettopp Rio de Janeiro, som er en by full av spennende muligheter og ikke minst et perfekt sted for å lære å kjenne de energirike rytmene som lander har. Mye av livskraften til Rio de Janeiro og Brasil generelt er nettopp musikken, og kulturen rundt musikken. I byen vil du finne alt mulig slags musikk blant annet rock, gammeldags bossa nova, hip-hop, funk, og mye lokale og regionale varianter. En reise til Amerika er ikke helt komplett uten en tur til Cubas fargerike kultur. Cuba er et underverk av unik og spennende kultur, spesielt i Havana vil du finne en by som ikke har endret seg mye siden tiden da pirater herjet i buktene. Slik at du vil fortsatt oppleve at byen har mye av den koloniale stilen på byggene, ikke foruten de idylliske strendene.

Amerikansk Gastronomi.

Fra Kanadisk Poutine helt nord, til Maya inspirerte Tamales.

På din reise til Amerika vil du kunne oppleve et gigantisk kontinent med en enorm variasjon over hele kontinentet er det en drøm for enhver mat fanatiker. Med USA som burgerens og “fastfoods” fødested kan det gi deg som reisende en veldig unik matopplevelse. Det som er spesielt bra med USA, spesielt i storbyene, er at du har en enorm variasjon. Men ikke bare har du et utvalg av restauranter som overgår potensielt alle andre land, men du har også en kvalitet som er enormt bra. I New York vil du kunne finne din favoritt mat, fra ditt favoritt land uten problem. Og du kan være sikker på at det er mat med god og autentisk kvalitet. Det er allikevel kanskje den autentiske Mexicanske maten rett fra kilden og det helt autentiske Søramerikanske som frister de fleste. Du bør ikke gå foruten noe tradisjonelle Empanadas fra Argentina. Ikke la deg skremme av de hete rettene Mexico og mellom-Amerika har å by på, fordi det er en enorm rikdom av unike smaksopplevelser som venter på nysgjerrighetens horisont. Asia er også et sted som kan by noen kraftig unike smaksopplevelser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret